Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Mayıs 2024 - 16:47 Yorum: 0

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 76 çocuğa trafik eğitimi verildi.’Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri’ çerçevesinde Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Melikgazi ilçesinde kreş ve gündüz bak...

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 76 çocuğa trafik eğitimi verildi.
’Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri’ çerçevesinde Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından Melikgazi ilçesinde kreş ve gündüz bakım evinde eğitim gören toplamda 76 çocuğa ’Hayatla Yarışılmaz’ sloganı ile trafik bilincini oluşturmak amacıyla eğitim verildi. Eğitimde karşıdan karşıya geçme kuralları, trafik ışık kuralları ve diğer genel trafik kuralları ile ilgili konularda jandarma personeli tarafından uygulamalı trafik güvenliği eğitimi verildi.
Eğitim sonunda çocuklara boyama kitabı ve şapka hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber