Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:56 Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı16:56 Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli’yi ziyaret etti16:56 Sayıştay Başkanı Metin Yener Kars’ta16:55 Yediemin otoparkları yıllardır alınmayan motosikletler nedeniyle motosiklet...16:55 ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi s...16:54 İsrail’in Refah’a saldırısında can kaybı 25’e yükseldi16:53 Geleneksel Türk Okçuluğu sporcuları, geleneksel kıyafetleriyle Gümüşhane’de...16:53 SUBÜ’den şehrin ekonomik gelişimine ışık tutacak proje16:52 Vali Çeber’den İHA’ya ziyaret16:52 Sultangazi’de restoranın çatısından alevler yükseldi, içerideki müşteriler...16:49 Davalısı tarafından öldürülen avukat mezarı başında anıldı16:48 Yabancı uyruklu şahıs mide ve bağırsaklarındaki 65 paket uyuşturucuyla yaka...16:47 İzmir’de 4 firari hükümlü yakalandı16:46 Uluslararası uyuşturucu kaçakçılarına polisten darbe: 19 gözaltı16:46 AB Yüksek Temsilcisi Borrell: “Çok sayıda AB ülkesi Mayıs sonuna kadar Fili...16:46 Denizli’de yangın dumanından etkilenen yaşlı adam hayatını kaybetti16:44 Vali Pehlivan ile Vali Yavuz, Model Fabrika ve Yenilik Merkezi’ni ziyaret e...16:44 Diyarbakır’da minibüs ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı16:41 Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği simit ve çay eşliğinde ücretsiz ‘Boğ...16:41 GASMEK 3 Boyutlu Tasarım Atölyesi’nde yeni nesil üretim metotları öğretiliy...
Asayiş 27 Ekim 2018 - 10:28 Yorum: 0

Jandarma’dan terör operasyonu

Van'ın Saray ve Başkale ilçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı ve terör örgütüne eleman temin ettiği tespit edilen...

Jandarma’dan terör operasyonu

Van'ın Saray ve Başkale ilçesinde PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı ve terör örgütüne eleman temin ettiği tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Van İl Jandarma Komutanlığınca, PKK/KCK silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı ve terör örgütüne eleman temin ettiği değerlendirilen şahıslara yönelik dün, Saray ve Başkale ilçelerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorguları yapılmak üzere Van İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber