Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 02 Ağustos 2023 - 20:23 Yorum: 0

Kanada Başbakanı Trudeau ve eşi 18 yılın ardından boşanıyor

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve eşi Sophie Gregoire, 18 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı.Kanada Başbakanı Trudeau, eski televizyon sunucusu eşi Sophie Gregoire ile 18 yılın ardından boşanma kararı aldı. Trudeau yapt...

Kanada Başbakanı Trudeau ve eşi 18 yılın ardından boşanıyor

Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve eşi Sophie Gregoire, 18 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı.

Kanada Başbakanı Trudeau, eski televizyon sunucusu eşi Sophie Gregoire ile 18 yılın ardından boşanma kararı aldı. Trudeau yaptığı açıklamada, “Sophie ve ben, çok sayıda zorlu ve düşündürücü konuşmadan sonra ayrılma kararı aldığımızı paylaşmak istiyoruz. Her zaman olduğu gibi inşa ettiğimiz ve etmeye devam ettiğimiz her şeye karşı derin bir sevgiyle yakın bir aile olmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın iyiliği için, bizim ve onların mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Trudeau’nun ofisi, çiftin yasal bir anlaşma imzaladığını belirterek, "Yakın bir aile olmaya devam ediyorlar ve Sophie ile Başbakan, çocuklarını güvenli, sevgi dolu ve işbirlikçi bir ortamda büyütmeye odaklanıyorlar. Aile önümüzdeki haftadan itibaren tatilde birlikte olacak." ifadelerini kullandı. Trudeau ve Gregoire çiftinin 3 çocuğu bulunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber