Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:51 Tek oyla kaybetti, çok konuşulacak bir hukuk mücadelesi başlattı10:51 Bahçeli: "BM, Filistin sorununun çözümünde aciz durumdadır. Konsey yapısı n...10:49 Vali Elban, İzmir Ekonomi’de projeleri dinleyip gençlerle sohbet etti10:48 Başkan Önal: "Muhtarlarımızla dayanışma içinde olacağız"10:48 Türkiye en fazla döner ve köfte seviyor10:47 Biden’dan Mısır ve Katar’a ateşkes için çalışma çağrısı10:47 Batman’da belediye personelinden örnek davranış10:47 Uzmanı konuştu: "Tavuk fiyatlarına yüzde 200 zam haberleri asılsız"10:47 Suç makinesi yakayı ele verdi10:47 MHP Lideri Bahçeli: "İsrail’in Gazze’de işlemiş olduğu soykırım suçunun tak...10:46 Bilecik’te dilenci kadın zabıtan kurtulmak için sokak ortasına tuvaletini y...10:46 Eskişehir’in ihracatı arttı, ithalatı azaldı10:45 MHP Lideri Bahçeli: "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni sorgulayan, karala...10:43 Sanat Akademisi öğrencileri Türkiye’nin gururu oldu10:42 Turhal Belediyesi şeffaflık vurgusuyla borç çizelgelerini paylaştı10:42 hummel Türkiye, marka yüzü Sıla Türkoğlu ile birlikte yeni koleksiyonunu ta...10:42 Kar ve yağmur sularıyla coşan Çır Şelalesi dron ile görüntülendi10:41 Medical Point, ’En İyi İşveren Ödülü’nü alan tek hastane oldu10:41 Başkan Yazıcıoğlu: “Kendi öz kaynaklarımızla üretip, Tokat’ı daha yaşanabil...10:40 Sabah makama gitmeden esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla çay içti
Kültür 30 Nisan 2021 - 11:18 Yorum: 0

Kandilli yaza hazırlanıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesinde bozulan yollar onarılıyor.

Kandilli yaza hazırlanıyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesinde bozulan yollar onarılıyor.

Kandilli Belediyesi sorumluluk sahasındaki bağlantı yollarının bir kısmında bakım ve onarım çalışması yapıldı. Beldede sıkça kullanılan yollarda ağır araçların tahrip ettiği yollarda bozulan yerler sıcak asfaltla kaplandı. Özellikle geçtiğimiz aylarda etkili olan yoğun yağışlarda oluşan çukurlar sürücülerin ulaşımda sıkıntı çekmesine neden oldu. Kandilli Belediyesi ekipleri artan hava sıcaklıkları sonrası bozuk yollarda bakım ve onarım çalışması yaptı. Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın da çalışmaları yerinde incelerken, ekiplere talimatlar verdi. Beldede bozuk olan yolların onarım çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edileceği öğrenildi.

Kandilli yaza hazırlanıyor

Kandilli yaza hazırlanıyor

Kandilli yaza hazırlanıyor

Kandilli yaza hazırlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber