Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Nisan 2024 - 15:02 Yorum: 0

Kapadokya’ya gelenler karanfillerle karşılandı

9 günlük bayram tatili için Kapadokya’ya gelen yerli turistler, Nevşehir’in girişinde Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından karşılandı. Beraberindekilerle Terminal Kavşağında yerli konukları karşılayan Arı, “Nevşehir’e hoş geldiniz” diyerek...

Kapadokya’ya gelenler karanfillerle karşılandı

9 günlük bayram tatili için Kapadokya’ya gelen yerli turistler, Nevşehir’in girişinde Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından karşılandı. Beraberindekilerle Terminal Kavşağında yerli konukları karşılayan Arı, “Nevşehir’e hoş geldiniz” diyerek karanfil dağıttı.
Arı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kapadokya bu tatilde yerli turistlerin en çok tercih ettiği turizm destinasyonları arasında yer alıyor. Dünyanın en romantik ve en mistik şehrinin bu süreçte yoğun olması normal. Bir taraftan hemşerilerimiz memleketlerine dönüyor bir taraftan tatil için yerli turistlerimiz geliyor. Kapadokya’nın girişinde konuklarımızı karşılamak istedik. Güzel şehrin güzelliklerini ilk andan itibaren göstermek istedik. Nevşehir bir bayrama daha heyecanla hazırlanıyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber