Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2024 - 13:56 Yorum: 0

Kapı önüne duba koyup park yaptırmayan esnafa tepki

Bilecik’te bazı esnafların dükkanlarının önündeki yolları duba, süs bitkisi veya sattıkları ürünler ile kapatıp kendilerine özel otopark yapması tepkilere neden oluyor.Özellikle, şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda yaşanan hukuka ay...

Kapı önüne duba koyup park yaptırmayan esnafa tepki

Bilecik’te bazı esnafların dükkanlarının önündeki yolları duba, süs bitkisi veya sattıkları ürünler ile kapatıp kendilerine özel otopark yapması tepkilere neden oluyor.
Özellikle, şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda yaşanan hukuka aykırı uygulamalardan vatandaşlar bıkmış durumda. Sürücüler, "Bazı esnaflar dükkanlarının önünün kendilerine ayırıyorlar. Gerekçeleri ise malzeme gelecek, ürün taşınacak gibi şeyler. Bir süre sonra bakıyorsunuz o dükkanın önünde hiçbir eşya taşınması söz konusu değil. Atatürk ve Teyfikbey bulvarlarıyla Cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafların bazıları ise müşteriler için yer ayırdıkları görülüyor. Bu caddelerdeki binaların hepsinin alt katı dükkân, o zaman boydan boya kapatsınlar kimseye park ettirmesinler. Bu mantık doğru mudur? Daha enteresanı ise binanın üstünde 20 daire var ama o yeri sadece alt kattaki dükkan kullanabilir düşüncesi" şeklinde ortak tepkilerini dile getirdiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu