Kastamonu’nun İnebolu ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik ve sağlık ekiplerinin katılımıyla ’denizde hayat kurtarma’ tatbikatı gerçekleştirildi.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde, Kastamonu Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı iş birliğine acil durumlarda Türk arama kurtarma bölgesi içerisinde tıbbi tahliye faaliyetlerinin yürütülmesine yönelik tatbikat düzenlendi. Tatbikat çerçevesinde İnebolu açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ile birlikte tıbbi tahliye eğitimi başarıyla gerçekleştirildi. Eğitime Abana, Bozkurt, Çatalzeytin ve İnebolu’da görev yapan 20 sağlık personeli katılım sağladı. Eğitimde sağlık personellerine denizde hayat kurtarması noktasında önemli bilgiler verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.