Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 07 Ağustos 2023 - 12:10 Yorum: 0

Karaman’da sahne alan Ziynet Sali hayranlarını coşturdu

Bu yıl kutlanan 5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin son gününde ünlü sanatçı Ziynet Sali sahne aldı.Bu yıl 3-6 Ağustos tarihinde kutlanan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, muhteşem bir geceyle final yaptı. Türk Düny...

Karaman’da sahne alan Ziynet Sali hayranlarını coşturdu

Bu yıl kutlanan 5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin son gününde ünlü sanatçı Ziynet Sali sahne aldı.
Bu yıl 3-6 Ağustos tarihinde kutlanan Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni, muhteşem bir geceyle final yaptı. Türk Dünyası Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikler, yurt içi ve yurt dışından gelen toplulukların yöresel gösterileriyle renklenirken, Ahmet Şafak, Kıraç ve Ziynet Sali konserleri de Karaman halkına unutulmaz bir şölen yaşattı. 5. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni’nin son gününde Özbekistan Buhara Filarmonisi Müzik ve Dans Topluluğu ile ünlü sanatçı Ziynet Sali sahne aldı. Konser öncesi Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı hem halkı selamladı hem de şölen için Türk Cumhuriyetlerinden Karaman’a gelen konuklara ve şölene katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Kalaycı ayrıca, kent konseyi kurumlar arası futbol turnuvasında dereceye giren takımlara da kupalarını verdi.
Gecenin sonunda sahneye çıkan ünlü sanatçı Ziynet Sali, söylediği şarkılarla 1 buçuk saat boyunca hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda atılan havai fişekler de gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber