Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2024 - 14:23 Yorum: 0

23 Nisan yüzme şenliği yapıldı

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün üçüncüsünü düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği” 70 sporcunun katılımıyla Bahçeşehir Spor Salonu Yüzme havuzunda gerçekleştirildi.Düzce Belediye...

23 Nisan yüzme şenliği yapıldı

Düzce Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün üçüncüsünü düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Şenliği” 70 sporcunun katılımıyla Bahçeşehir Spor Salonu Yüzme havuzunda gerçekleştirildi.
Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen 23 Nisan Yüzme Şenliklerinin 3’üncüsü düzenlendi. 7-12 yaş arası çocuklar arasında yapılan, Bahçeşehir Spor Salonu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen şenliklerde 70 sporcunun yanı sıra yüzme yarışında kendi kategorilerinde 5 özel çocuk sporcu da mücadele etti.
Düzce Belediyesi Spor Akademisi başta olmak üzere, Doğa Su Sporları Kulübü, Ayyıldız Spor Kulübü, Düzce Yıldızlar Spor Kulübü, Düzce Gençlik Spor Kulübü, Yamaç Spor Kulübü üyesi sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne olan yüzme yarışması, izleyenlerin heyecanlı ve keyifli zaman geçirmesini sağladı. Toplam 16 kategoride gerçekleştirilen yarışmalarda birinciliği elde eden yarışmacılara Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden tarafından bin TL’lik hediye çeki verilmesinin yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yüzmeyi teşvik amacıyla yarışmaya katılan tüm sporculara madalya verildi. Şenlik, madalya töreninin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber