Kastamonu Turizm Endüstrisi Birliği Başkanı Süleyman Yücel, olağan genel kurulda görevini Fikri Yazan'a devretti.
Kastamonu Turizm Endüstrisi Birliği Başkanı Süleyman Yücel, olağan genel kurulda görevini Fikri Yazan'a devretti.
Kastamonu Turizm Endüstrisi Birliği (TUREB), olağan genel kurul kongresi gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Süleyman Yücel, görevini Fikri Yazan'a devretti. Bir restoranda gerçekleştirilen genel kurula Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
"Üniversite öğrencileri için gezi projesini bakanlığa sunduk"
Kongre öncesinde konuşan Yücel, "Kastamonu'nun geleceği turizm, bu her zaman söyleniyor. Gazeteciler Cemiyeti'nin tam karşısındaki büro, bize tahsisi edildi. Böyle bir şeye ihtiyaç vardı. Bu sayede tek bir merkezden TUREB faaliyetlerini yürütüyor olacak. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İkinci faaliyetimiz, İçişleri Bakanlığı'na sunduğumuz proje. Üniversitemizde yaklaşık 25 bin civarında öğrenci var. Bu gençlerin okul kaldığı yurt ve kafeler. Bu üçlemin arasında gidip geliyor, bunun dışına çıkamıyorlar. Projemiz çerçevesinde her hafta sonu cumartesi pazar olmak üzere, bir otobüs ile daha öncesinde TUREB'e müracaat etmiş olan öğrencilerin içerisinden 30 kişiyi alınarak rehber eşliğinde Kastamonu'da bir geziye çıkartılıyor. Her hafta devam edecek bir hadise, biz bunun çarpan etkisinin oldukça fazla olacağını düşünüyoruz. Gezi sonrasında o çocukların gezi hakkındaki kanaatleri alınacak. Biz de bunu rapor olarak bakanlığa sunabilme şansımız olacak. Projemiz valilik kanalıyla içişleri bakanlığına sunuldu" dedi.
Genel kurul çerçevesinde Süleyman Yücel görevini Fikri Yazan'a devretti. Fikri Yazan başkanlığında derneğin yönetim kurulunda Hamdi Öz, Cem Dilimel, Şükrü Güvenç ve Ahmet Öksüz yer aldı. Genel kurulun devamında Kastamonu Turizm Endüstrisi İşletmecileri Birliği Derneği ismi Kastamonu Turizm Endüstrisi Derneği olarak değiştirildi.
Yönetim kurulu asil üyeleri Fikri Yazan, Hamdi Öz, Cem Dilimel, Şükrü Güvenç, Ahmet Öküz olurken, denetim kurulu asil üyeleri ise Adnan Tot, Hüseyin Aydın, Adnan Kuşçu oldu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
11 üniversiteye rektör ataması yapıldı
Mersin'de 126 kişiyi 10 milyon lira dolandıran 12 şüpheli yakalandı
03Erzurum'da 30 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirildi
04Putin'den Ukrayna müzakereleri açıklaması
05Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rektör Bentli’ye Yeniden Görev
06Sinop'ta uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli tutuklandı
07Keşm Adası'nda gerilim: İki füze düştü, ABD İHA'sı vuruldu
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Arca Çorum Fk
Kocaeli̇spor
Göztepe A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Erzurumspor Fk
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Eyüpspor