Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Mayıs 2024 - 16:14 Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi, kalite standartları ve akreditasyon süreçlerine odaklandı

Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı’nda üniversitedeki kalite standartları ve akreditasyon süreçleri ele alındı.Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında ger...

Kastamonu Üniversitesi, kalite standartları ve akreditasyon süreçlerine odaklandı

Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı’nda üniversitedeki kalite standartları ve akreditasyon süreçleri ele alındı.
Kastamonu Üniversitesi Senato Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında gerçekleştirildi. Kastamonu Üniversitesi Senato Salonu’nda yapılan toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük ve senato üyeleri katıldı.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Kastamonu Üniversitesi’nin kalite standartlarını yükseltme ve sürdürme konusundaki kararlılığına vurgu yaparak, kalitenin sadece bir standart değil, bir kültür olduğunu ifade etti. Rektör Topal, kalitenin Kastamonu Üniversitesi’nin her alanında, akademik ve idari süreçlerde sürekli iyileştirme ve etkinlik sağlama amacıyla benimsenmesi gerektiğini kaydetti. Öğrenci memnuniyeti, akademik başarı, araştırma çıktıları, idari hizmetlerin kalitesi gibi unsurların hepsinin bir arada değerlendirilmesi gerektiğini belirten Rektör Topal, kalite yönetim sistemlerinin ve akreditasyon süreçlerinin önemine değinerek, kalite politikalarının tüm üniversite paydaşlarıyla işbirliği içinde belirlenmesi ve uygulanması gerektiğini ifade etti. Rektör Topal, ayrıca herkesin bu sürece katkı sağlaması gerektiğini söyledi.
Açılış konuşmasının ardından, Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ali Vasfi Ağlarcı tarafından kalite süreçleri ve akreditasyon çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumda, Kastamonu Üniversitesi’nin akademik ve idari birimlerinde yürütülen kalite güvence sistemleri ve akreditasyon hazırlıkları ele alındı.
Sunumun ardından Senato Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu