malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 15 Haziran 2024 - 12:46 Yorum: 0

Tatvan’da öğrenciler denizde canlı kalabilme eğitimi gördü

Bitlis’in Tatvan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Bölümü öğrencileri, denizde canlı kalabilme eğitimi gördü.Tatvan ilçesinde bulunan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Bölümü 10’uncu sı...

Tatvan’da öğrenciler denizde canlı kalabilme eğitimi gördü

Bitlis’in Tatvan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Bölümü öğrencileri, denizde canlı kalabilme eğitimi gördü.
Tatvan ilçesinde bulunan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Bölümü 10’uncu sınıf öğrencileri, denizde emniyet dersinde denizde canlı kalabilme eğitimi aldı. İlçenin Van Gölü sahilinde can salını patlatan öğretmenler, ardından öğrencileri göle sokarak deniz ve göllerde hipotermiyi engelleyici faaliyetler yaptı. Can salında bulunan malzemelerin kullanımı hakkında öğrencilere bilgilendirmelerde bulunan öğretmenler, öğrencileri can salına bindirerek neler yapmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
Her sene bu etkinliği yaptıklarını söyleyen Denizcilik/Gemi Yönetimi Öğretmeni Halil Şen, “Bu gün burada 10’uncu sınıf öğrencilerinin denizde emniyet dersindeki denizde canlı kalabilme eğitimlerini yaptık. Can salını patlattık. Denizde yuvarlak bir daire oluşturarak hipotermiyi engellemek için denizde nasıl canlı kalabiliriz, can salında çıkan malzemeleri nasıl kullanabiliriz gibi konuları işledik. Uygulamalı olarak her sene denizde emniyet dersinde Van Gölüne gelip can salını patlatıp yapıyoruz.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri