Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 07 Haziran 2022 - 16:39 Yorum: 0

Kaymakam Demirer’den Organize Sanayi Bölgesine ziyaret

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Yiğit yaşar Demirer, Tarım Aletleri İhtisas Sanayi Sitesi (TARMİSS) Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Kaymakam Demirer’den Organize Sanayi Bölgesine ziyaret

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Yiğit yaşar Demirer, Tarım Aletleri İhtisas Sanayi Sitesi (TARMİSS) Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

Malazgirt Organize Sanayi Bölgesi girişinde firmaların temsilcileri tarafından karşılanan Kaymakam Demirer'e ziyaretleri sırasında Malazgirt Tarım Aletleri İhtisas Sanayi Sitesi (TARMİSS) Başkanı Abdullah Yoldaş da eşlik etti. Organize sanayi bölgesindeki fabrikaları ziyaret eden Kaymakam Demirer, tarım aletleri üretimi yapan fabrikalarda yapılan üretim ve ihracatlar hakkında firma sahiplerinden bilgiler aldı. Fabrikalarda çalışan işçilerle de sohbet eden Kaymakam Demirer, Organize Sanayi Bölgesi esnafı ve çalışanlarına sanayi sitesi içindeki ulaşım yolunun çok kısa bir süre içerinde başlanacağının bilgisini verdi. Kaymakam Demirer, Malazgirt Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların hem Muş hem de Malazgirt ekonomisine önemli bir katkı sağladığını kaydetti. Malazgirt Organize Sanayi Bölgesinin büyümesiyle birlikte kurulacak olan yeni fabrikaların istihdam açısından önemli olduğunu dile getiren Kaymakam Demirer daha sonra buradan ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber