Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:36 Hizan’ın gönüllü arama kurtarma ekibi eğitimini tamamladı08:27 Karadeniz’in tek teknoloji lisesi geleceğin gözde mesleklerine öğrenci yeti...08:11 Kağızman’da muhtarlık kavgasında 3 kişi yaralandı07:49 Uzmanından bebek isteyen çiftlere beslenme önerileri07:47 Bakan Yerlikaya: “12 ilde DEAŞ’a yönelik ‘Bozdoğan-34’ operasyonlarında 41...07:31 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-34” operasyo...07:23 Kütahya’da 2025, 2026 ve 2027 yılları bitkisel üretiminin planlaması çalışm...07:23 Kütahya’da 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında ormana giriş ve çıkışlar ya...07:22 Kütahya 30 Ağustos OSB’de orman yangınlarıyla mücadele eğitimi07:16 İzmir’de helikopter destekli operasyonda 13 şüpheli yakalandı06:03 İstanbul’da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı05:06 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri sürüyor05:02 Kripto para borsası Binance’nin kurucusu Changpeng Zhao’ya 4 ay hapis05:00 Eski ABD Başkanı Donald Trump’a “sus payı” davasında para cezası04:54 TEM Otoyolu’nda otomobil bariyerlere ok gibi saplandı: 1 ölü, 1 ağır yaralı04:11 Mobilya imalathanesi alev alev yandı03:31 Ankara’da sağanak yağmur nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mah...01:19 Bakan Tunç: "29 İdare Mahkemesi ve 15 Vergi Mahkemesi kurulması kararı yürü...01:19 İzmir açıklarında 60 düzensiz göçmen kurtarıldı01:18 Trafik ışıklarında 2 otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Spor 16 Ekim 2019 - 16:13 Yorum: 0

Kaymakam Türköz’en futbol takımına Amatör Spor Haftası ziyareti

Aydın'ın Didim ilçesinde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek,...

Kaymakam Türköz’en futbol takımına Amatör Spor Haftası ziyareti

Aydın'ın Didim ilçesinde, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara baklava ikram etti.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Gençlik ve Spor Müdür vekili Ufuk Kurucu ile birlikte Didim Belediyespor antrenmanını ziyaret etti. Kaymakam Türköz'ü Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve Genel Kaptan Cemal Şahin karşıladı. Didim Belediyespor'lu futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelen Kaymakam Türköz futbolcularla sohbet etti. Türköz Ülkemizde sporun her branşının önemli olduğunu fakat futbolun ayrı bir yer tuttuğunu belirterek "Sizler bugün burada amatör takımlarda yer alıyorsunuz. Bana göre bir spor branşının gelişmesi altyapı ve amatörlerin katkısı ile olur. Sizlerinde yapacağı katkılar sporun gelişmesi noktasında önemli; ilçemizde şu an 2 takım Aydın'da Süper amatör liginde ve başarılı sonuçlar alınacağına inanıyorum."dedi.

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ise Kaymakam Türköz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, takımla ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette Kaymakam Türköz, futbolculara baklava ikram edip, ardından antrenmanı izledi.

Kaymakam Türköz’en futbol takımına Amatör Spor Haftası ziyareti

Kaymakam Türköz’en futbol takımına Amatör Spor Haftası ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber