Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 02 Ekim 2022 - 09:33 Yorum: 0

Kayserispor Onursal Başkanı Büyükkılıç: "Göz ardı edilmemizi içimize sindiremiyoruz"

Yukatel Kayserispor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hakem Ümit Öztürk'ün kararlarını eleştirerek;...

Kayserispor Onursal Başkanı Büyükkılıç: 'Göz ardı edilmemizi içimize sindiremiyoruz'

Yukatel Kayserispor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada hakem Ümit Öztürk'ün kararlarını eleştirerek; "Haklı galibiyete bir şey diyemeyiz ama bu şekilde göz ardı edilmemizi içimize sindiremiyoruz" dedi.

Yukatel Kayserispor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2-1 biten Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamasında; "Aldığımız maçı vermiş olduk. Daha doğrusu sağ olsun hakem çok iyi yönetim tarzı sergiledi. Umarım kendi kararlarını değerlendirir. Hak edilerek kazanılırsa bir şey diyemeyiz ama bu şekilde göz ardı edilmemizi içimize sindiremiyoruz. Hakemin, bu tarafa bakarken diğer tarafta seyircilerin yaptığı davranışları önemsemiyor veya üzerinde durmuyor gibi davranması yoruma muhtaç" dedi.

Başkan Büyükkılıç, "Oyuncularımızı, hocamızı tebrik ediyorum. Centilmence, hırslı ve dostça davranışlarından ötürü. Abdullah Avcı'yı da kendi tavırlarını sorgulamaya davet ediyorum. Bundan sonraki süreçte önümüze bakmalıyız. İnanıyorum ki Kayserispor bu gayreti ile çok iyi noktalarda olacaktır" yorumu yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber