Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Şubat 2023 - 20:58 Yorum: 0

KBÜ’den uluslararası üniversitelerle iş birliği protokolü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Endonezya Airlangga Üniversitesi ve Bangladeş Daffodil Uluslararası Üniversitesi ile akademik...

KBÜ’den uluslararası üniversitelerle iş birliği protokolü

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Endonezya Airlangga Üniversitesi ve Bangladeş Daffodil Uluslararası Üniversitesi ile akademik iş birliği protokolü imzaladı.

KBÜ Rektörü Polat, Endonezya Airlangga Üniversitesi adına katılan Iman Harymawan ve Bangladeş Daffodil Uluslararası Üniversitesi Kurucusu ve Başkanı Dr. Sabur Khan'ı rektörlük makamında ağırladı. KBÜ hakkında bilgi veren Rektör Polat, akademik iş birliğinin önemine değindi. Endonezya Airlangga Üniversitesi adına katılan Iman Harymawan ve Bangladeş Daffodil Uluslararası Üniversitesi Kurucusu ve Başkanı Dr. Sabur Khan ise Rektör Polat'a misafirperverliği için teşekkür etti.

Görüşmenin ardından KBÜ Rektörü Polat, Endonezya Airlangga Üniversitesi ve Bangladeş Daffodil Uluslararası Üniversitesi ile akademik iş birliği protokolüne imza attı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber