Keçiören Belediyesi ile Bağlumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğinde Bağlum bölgesinde düzenlenen halk buluşmasında Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Bedirhanoğlu ve birim müdürleri vatandaşların taleplerini dinledi.
Keçiören Belediyesi ile Bağlumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğinde Bağlum bölgesinde düzenlenen halk buluşmasında Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Bedirhanoğlu ve birim müdürleri vatandaşların taleplerini dinledi.
Ankara’nın Keçiören Belediyesi ile Bağlumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğinde halkla buluşma etkinliği düzenlendi. Toplantıya Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Sekan Bedirhanoğlu katılarak halkın hem bireysel hem de Bağlum ile ilgili beklentilerini dinledi. Bedirhanoğlu, vatandaşlardan gelen soruları ilgili birim müdürleriyle birlikte yanıtladı. Mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu toplantıda, ivedilikle yapılması mümkün olan talepler birim müdürlerince yerine getirilirken, karşılanması için zamana ihtiyaç duyulan isteklerin önümüzdeki günlerde belli bir plan dahilinde yapılması kararlaştırıldı.
"Belediyemizin sorumluluğunda olan işler için gerekli çalışmaları yapacağız"
Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sosyal ve kültürel etkinliklere, kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarından esnaflara ilişkin birçok konunun yüz yüze görüşüldüğü halk buluşmasından Bağlumlular memnuniyetle ayrıldı. Vatandaşların taleplerini yüz yüze dinlediklerini ve problemlerle ilgili çözüm sunduklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Bedirhanoğlu, “Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mesut Özarslan’ı temsilen bugün Bağlum’da vatandaşlarımızı dinledik. Beklentilerini ve taleplerini bizlere ilettiler. Belediyemizin sorumluluğunda olan işler için gerekli çalışmaları yapacağız. Diğer kurum ve kuruluşların sorumluluğunda olan talepler için ise belediye olarak gerekli iletişim kanallarını açıp o isteklerin de yerine gelmesini sağlayacağız” dedi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Barış rüzgârı altını ayakta tutmaya yetmedi
Brent petroldeki düşüş benzine indirim olarak yansıdı
03ABD'den Tel Aviv'e: Sizi koruyan silahların çoğunu biz sağladık
04Belçika kullanmadığı savaş uçaklarını Ukrayna'ya bağışlayacak
05Avrupa’nın birçok bölgesinde “Süper tropik gece” alarmı
06Muğla'da durdurulan otomobilde 5 kilogram skunk ele geçirildi
07Hakkari’de 2 kilogram skunk ele geçirildi: 4 tutuklama
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük