Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 02 Şubat 2023 - 14:03 Yorum: 0

Kent Konseyi eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi çerçevesinde Gerzele Mahallesi sakini kadınlara sağlıklı...

Kent Konseyi eğitim çalışmalarını sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem projesi çerçevesinde Gerzele Mahallesi sakini kadınlara sağlıklı beslenme ve akılcı ilaç kullanımı eğitimi verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi eğitim çalışmalarına devam ediyor. Benim Mahallem projesi çerçevesinde Gerzele Mahallesi sakini kadınlara sağlıklı beslenme ve akılcı ilaç kullanımı eğitimi verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele Kültür Evi'nde gerçekleşen programa Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve davetliler katıldı. Diyetisyen Dilara Sevde Uzunoğlu sağlıklı beslenme hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, Eczacı Suna Özmutaf da akılcı ilaç kullanımı konusunda merak edilen konulara açıklık getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, eğitim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Kadınlarımızın sağlıklarını önemsiyoruz. Her hafta farklı bir mahallede bilgilendirme eğitimleri yapmanın yanı sıra kanser erken tanı çalışmalarının önemini anlatıyoruz" diye konuştu.

"Kadınlar daha sağlıklı ve huzurlu olsun"

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, herkesin günlük yaşamda kullanacağı hayati bilgileri içeren eğitim çalışması gerçekleştirdiklerini ifade ederek, eğitmen ve katılımcılara teşekkür etti. Değirmenci, "Bunlar gündelik hayatımızda kullanabileceğimiz her birimizin işine yarayacak bilgiler. Biz istiyoruz ki, kadınlarımız daha sağlıklı ve huzurlu olsun. Kadınlarımız huzurlu, sağlıklı ve mutlu olursa inanıyoruz ki aile de sağlıklı ve mutlu olur" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber