Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Nisan 2024 - 14:21 Yorum: 0

Kente turist akını olunca bayram tatilinde satışları 3-4 kat arttı

Eskişehir’e özgü lezzetlerden olan sifon limonata ve portakal suyu satışları, Ramazan Bayramı tatili döneminde kente akın eden turistlerin ilgisiyle yaklaşık 3-4 kat arttı.Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte serinletici bir etkisi...

Kente turist akını olunca bayram tatilinde satışları 3-4 kat arttı

Eskişehir’e özgü lezzetlerden olan sifon limonata ve portakal suyu satışları, Ramazan Bayramı tatili döneminde kente akın eden turistlerin ilgisiyle yaklaşık 3-4 kat arttı.
Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte serinletici bir etkisi olan Eskişehir’in yerel lezzeti sifon limonata ile portakal suyu, son zamanlarda vatandaşlar tarafından ilgi göremeye başladı. Eskişehirliler tarafından çok sevilen sifon limonata, 9 günlük Ramazan Bayramı’nda kente akın eden yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekti. Eskişehir’de uzun yıllardır limon, portakal, şeker ve gazlı su karışımıyla üretilen sifon limonata satışı yapan Abdullah Satır, turistlerin bu lezzeti çok sevdiğini söyledi. Satışların normal sezona göre 3-4 kat arttığını ifade eden Satır, “Eskişehir’e özgü sifon limonata, yerli vatandaşlar tarafından çok beğenilen bir lezzet olarak biliniyordu. Bildiğiniz üzere yaklaşık 9 günlük bir bayram tatili oldu ve hem yerli hem de yabancı turistler Eskişehir’e gelerek, kenti gezme fırsatı buldu. Bu dönemde satışlarımız oldukça iyiydi ve gerçekten tadına bakmak isteyenler bir sıra oluşturdu. İlk kez sifon limonata içen turistler bu karışımı çok sevdiklerini söylediler hatta tarifini isteyenler ve kendi şehirlerinde de böyle bir lezzet istediklerini söyleyenler oldu. Bayram boyunca talebe yetişmekte çok zorlandık ama işlerimizin yolunda olması ve vatandaşların gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber