MENÜ

Kepez Belediyesi Kadir Gecesi’nde iftarda buluştu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, iftar programında mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi. Personel için düzenlenen programda konuşan Kocagöz, "Kepez Belediyesi ailesi olarak, sizlerin emekleri, gayretleri ve özverili çalışmalarıyla ilçe...

Yayınlanma: 27 Mart 2025 11:55 Güncelleme: 05 Eylül 2025 22:23
Kepez Belediyesi Kadir Gecesi’nde iftarda buluştu

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, iftar programında mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi. Personel için düzenlenen programda konuşan Kocagöz, "Kepez Belediyesi ailesi olarak, sizlerin emekleri, gayretleri ve özverili çalışmalarıyla ilçemize hizmet etme sevdasındayız. Bizler gönül gönüle, omuz omuza, Kepez’i değiştirip, dönüştüreceğiz" dedi.
Kepez Belediyesi personeli, Kadir Gecesi’ne denk gelen günde Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Başkan Kocagöz, personel memnuniyeti ile belediye hizmetlerinin daha iyi yapılacağına dikkat çekerken, "Her bir çalışan katkısının Kepez’i daha yaşanabilir, daha güzel bir kent yapma yolunda atılan adımlarda paha biçilmez bir değere sahiptir. Sizlerin dokunuşlarıyla, Kepez daha da güzelleşecek, daha da yaşanabilir bir kent olacaktır. Hep birlikte Kepez’i zirveye taşıyacağız’ dedi.

"Personel mutsuzluğu vatandaşa yansır"
Heyecan duyulmadan yapılan işte başarı gelmeyeceğine vurgu yapan Kocagöz, çalışanların mutsuzluğunun vatandaşı da mutsuz edeceğini söyledi. Belediye personeli mutluluğunun Kepez halkının mutluluğunun temeli olduğunu belirten Kocagöz, "Öyleyse birinci önceliğimiz sizlerin mutlu ve huzurlu olmanızı aile olmanın gereğini yapmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Çoğunuz beni destekledi"
Göreve geldiğinde hiçbir personelin ekmeğiyle ve iş huzuruyla oynamadığını ve oynatmamaya gayret ettiğini belirten Kocagöz, "İşten çıkarılan arkadaşların içerisinde 1 tanesi bile siyasi sebeple işten çıkarılmamış, usulsüz girişler nedeniyle iş akitleri sona erdirilmiştir. Benim başkan olduğum yerde herkes eşittir. Kimse kimsenin adamı değildir. Çünkü ben çok iyi biliyorum ki, pek çoğunuz beni desteklediniz. Oy vermeyenlerde bizim adalet ve samimiyetimizi gördüklerinde bizi destekleyeceklerine yürekten inanıyorum. Çünkü sizler benim çalışma arkadaşlarım vicdan sahibi pırıl pırıl bir ekiptir" ifadelerini kullandı.

"Kimsenin onuruyla oynamadık"
Önce insan olmayı öncelediklerini belirten Kocagöz, adil ve demokratik bir hukuk devletinde, insan onuruyla, insanca yaşama arzusu taşıdıklarını ifade etti. Onurun doğuştan kazanıldığını unutmamak gerektiğini dile getiren Kocagöz, "Kimse kimsenin onuruyla oynama hakkına sahip değildir. Eleştiri, yapılan işe olur, kişiye değil. Çünkü biz, birlikte öğrenen, birlikte gelişen bir aileyiz. Bir de şunu belirtmeden edemeyeceğim, seçimden önce sizlerle görüştüğümde hiç kimsenin ekmeğiyle oynamayacağımı söylemiştim. Çünkü ekmek bizim için kutsaldır" dedi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Yalova’da DEAŞ terör örgütüne dönük operasyon sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör insanlığın düşmanıdır."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Yalova’da DEAŞ terör örgütüne dönük operasyon sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör insanlığın düşmanıdır."

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Yalova’da DEAŞ terör örgütüne dönük operasyon sırasında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Terör insanlığın düşmanıdır."

Zekbekci’den ‘Denizli Büyükşehir hastaneye su vermiyor’ çıkışı

Zekbekci’den ‘Denizli Büyükşehir hastaneye su vermiyor’ çıkışı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, 500 yataklı Denizli Acil Durum Hastanesinin hazır olduğunu ancak Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hastaneye su bağlantısının yapılmadığını iddia etti.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci,

Diyarbakır’da MHP’ye katılımlar devam ediyor

Diyarbakır’da MHP’ye katılımlar devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır’ın Sur ilçe teşkilatına yeni katılımlar artarak sürüyor.MHP Sur İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen katılım programında, partiye üye olan vatandaşlara rozetleri takdim edildi. Programa Sur Gençlik Kolları Başk

Trump ve Zelenskiy bir araya geldi

Trump ve Zelenskiy bir araya geldi

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi. Trump, görüşme öncesi yaptığı açıklamada, "Toplantıdan sonra Putin’i arayacağım ve müzakerelere devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak, "Bir güvenlik anlaşması yapıla

Rusya: "Rusya ve ABD başkanları, geçici ateşkes seçeneğinin sadece çatışmanın uzamasına yol açacağı konusunda benzer görüşe sahip"

Rusya: "Rusya ve ABD başkanları, geçici ateşkes seçeneğinin sadece çatışmanın uzamasına yol açacağı konusunda benzer görüşe sahip"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Yardımcısı ve Dış Politika Danışmanı Yuri Uşakov, "Rusya ve ABD başkanları, geçici ateşkes seçeneğinin sadece çatışmanın uzamasına yol açacağı konusunda benzer görüşe sahip" dedi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i

Adana’da bir mahallede seçim heyecanı

Adana’da bir mahallede seçim heyecanı

Adana’nın Kozan ilçesinde, 29 Haziran 2025 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mahmutlu Mahallesi Muhtarı Alper Hallaç’ın yerine, yeni muhtarın belirlenmesi için 2 bin 167 seçmen sandık başına gitti.İlçe Seçim Kurulu tarafından 6 adayı

Myanmar halkı, 2021’deki askeri darbeden bu yana ilk kez oy kullanıyor

Myanmar halkı, 2021’deki askeri darbeden bu yana ilk kez oy kullanıyor

Myanmar’da halk 2021’de gerçekleştirilen askeri darbenin ardından düzenlenen ilk genel seçimler için sandık başına giderken cunta kontrolündeki seçim komisyonu, seçim kapsamında ilk kez 50 binden fazla elektronik oy verme makinesi kullanıldığını açıkladı.

Rusya, Huliaipole ve Dimitrov’un kontrolünü ele geçirdi

Rusya, Huliaipole ve Dimitrov’un kontrolünü ele geçirdi

Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldiği görüşmede, Ukrayna’nın Donetsk bölgesindeki Dimitrov (Myrnohrad) kenti ve Zaporijya bölgesindeki Huliaipole şehrinde kontrolün ele geçirildiğini açıkladı