Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Temmuz 2018 - 20:58 Yorum: 0

Kıbrıs Barış Harekatı şehitleri anıldı

Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında, Kıbrıs Barış Harekatı şehitleri Piyade Er Ali Ocak ve Piyade Er Halil Kalafatoğlu'nun aziz ruhu...

Kıbrıs Barış Harekatı şehitleri anıldı

Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında, Kıbrıs Barış Harekatı şehitleri Piyade Er Ali Ocak ve Piyade Er Halil Kalafatoğlu'nun aziz ruhu için tören düzenlendi.

Aziz şehitleri yad etmek için Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan "Türkiye Şehitlerini Anıyor" etkinliği kapsamında, 18 Temmuz 2018 tarihinde Harbiye Askeri Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında, Kıbrıs Barış Harekatı şehitleri Piyade Er Ali Ocak ve Piyade Er Halil Kalafatoğlu'nun aziz ruhu için tören düzenlendi. Öğretmen Albay Erhan Altunok'un sunumuyla gerçekleştirilen anma programında, şehitlerin yaşam hikayeleri anlatıldı. Programda duygusal anlar yaşandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber