Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ağustos 2019 - 12:58 Yorum: 0

Kırıkkale’de sağanak yağış

Kırıkkale'de bunaltıcı sıcakların ardından sağanak şeklinde yağan yağmur şehir merkezinde yollarda su taşkınlarına sebep oldu.

Kırıkkale’de sağanak yağış

Kırıkkale'de öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu.

Kırıkkale'de bunaltıcı sıcakların ardından sağanak şeklinde yağan yağmur şehir merkezinde yollarda su taşkınlarına sebep oldu. Öğlen saatlerinde başlayan sağanakta vatandaşlar ıslanmamak için duraklara ve bina girişlerine sığındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezinden Kırıkkale için yapılan uyarıda, "Sağanak ve gök gürültülü yağışların aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kırıkkale’de sağanak yağış

Kırıkkale’de sağanak yağış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber