Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:03 İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul’daki 1 Mayıs tedbirlerini denetledi14:03 ANTGİAD ile İNKAY arasında İnsan Kaynakları İşbirliği Protokolü14:03 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık ettiği AK Parti Merkez Yürü...14:01 Otomobilin kaportasından uyuşturucu çıktı13:59 Trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı13:59 Kalp nakli sonrası hayatını kaybeden Esila Tüfekçi son yolculuğuna uğurland...13:58 Canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden sosyal medya...13:58 Kazada şehit olan polis memuru toprağa verildi13:56 Kolombiya’da askeri helikopter düştü: 9 ölü13:56 Japonya’daki Samuray ve Ninja Müzesi’ne turistlerden yoğun ilgi13:56 Başkan Alan: ’’ETAK Projemiz Baskil’i canlandıracak’’13:55 "YHT Gar Öğrenci Çalışma İstasyonu" hizmete açıldı13:55 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu mazbatasını aldı13:54 İstanbul Valiliği’nden 1 Mayıs açıklaması: Hiçbir sendika başvurmamış13:54 Başkan Çolakbayrakdar’dan organik domates fidesi dağıtım etkinliğine davet13:52 Konya Ticaret Odası Meclisi’nde yapay zeka konuşuldu13:51 Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan şahıs kamerada13:51 Depremzede Eren Eymen, Kerem Aktürkoğlu’ndan imzalı forma istiyor13:50 Bursa Ziraat Odalarından üretim alanlarıyla ilgili açıklama13:49 FÜ Zooloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Temizer: "Küresel ısınma ve ekoloj...
Asayiş 17 Nisan 2024 - 16:59 Yorum: 0

Kırklareli’de aranması olan şüpheliler yakalandı

Kırklareli’de polis ekiplerince haklarında aranması olan 11 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin, aranması olan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 11 kişi yakalandı...

Kırklareli’de aranması olan şüpheliler yakalandı

Kırklareli’de polis ekiplerince haklarında aranması olan 11 şüpheli yakalandı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekiplerinin, aranması olan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 11 kişi yakalandı. Haklarında hapis cezası bulunan 5 hükümlü cezaevine teslim edilirken diğer 6 şüpheli ifadelerinin ardından serbest kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber