Sahil Park
Yeşilyurt Belediyesi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Eğitim 16 Mayıs 2024 - 20:29 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:29 Yorum: 0

Elazığlı öğretmen doğu illerini temsilen 12. Diyabet Parlamentosu’na katıldı

Ankara'da düzenlenen 12. Diyabet Parlamentosu'na doğu illerindeki diyabetli öğrencileri temsilen Elazığ'dan Beden Eğitimi Öğretmeni Süreyya Erdem katıldı.

Elazığlı öğretmen doğu illerini temsilen 12. Diyabet Parlamentosu’na katıldı

Ankara'da düzenlenen 12. Diyabet Parlamentosu'na doğu illerindeki diyabetli öğrencileri temsilen Elazığ'dan Beden Eğitimi Öğretmeni Süreyya Erdem katıldı.

Türkiye'de 12 milyonun üzerinde diyabetli hastanın bakım, tedavi ve yaşam kalitesinin artırılması, sorunlarının çözümü ve toplumsal olarak diyabetin önlenmesi amacıyla Türkiye Diyabet Vakfı tarafından 14 Kasım'da "12. Diyabet Parlamentosu" toplantısı düzenlendi. Uluslararası Diyabet Federasyonu'nun dünyada örnek proje olarak seçtiği Diyabet Parlamentosu'nun 12'nci toplantısı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda diyabetli hasta, hasta kuruluşları ile aile hekimleri, iç hastalıkları uzmanları, çocuk endokrin uzmanları, erişkin endokrin uzmanları, diyabet hemşireleri, beslenme uzmanları, fizyoterapistler katıldı. Bu çerçevede diyabet hastası öğrenciler için proje geliştiren Elazığ Harput Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Süreyya Erdem de toplantıya davet edildi. Doğu illerini temsilen düzenlenen toplantıya katılan Erdem, diyabet hastası öğrencilerin yaşadıkları sorun ve çözümleri noktasında sunum gerçekleştirerek, katılımcılara geliştirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Türk Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz'dan davet aldıklarını belirten Erdem, Elazığ ve doğu illerindeki diyabetli öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini ilettikleri bir platforma davet edilmenin önemli olduğuna dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber