Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 02 Şubat 2023 - 12:44 Yorum: 0

Koca: "37 bin 69 öğrencimize ücretsiz yemek hizmeti sağlayacağız"

Mersin'de haftanın 5 günü 37 bin 69 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti verileceği bildirildi.

Koca: '37 bin 69 öğrencimize ücretsiz yemek hizmeti sağlayacağız'

Mersin'de haftanın 5 günü 37 bin 69 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti verileceği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında birim amirleri, merkez ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürlerinin katılımı ile Okul Öncesi ve Taşıma Merkezi Öğrencilerine Beslenme Desteği Verilmesi Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Koca, "11. Kalkınma Planı 2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'nda yer alan hedefler gereği, 6 Şubat 2023 tarihi itibariyle ilimiz genelinde 563 okulumuzda okul öncesi eğitim kurumlarına devam eden 39 bin 584 öğrencimize, taşıma merkezli okullarımızda eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize, yatılı bölge okullarında eğitim gören ve yatılılık hizmetinden faydalanmayan bütün öğrencilerimize, toplamda 37 bin 69 öğrencimize haftanın beş günü bir öğün olmak üzere beslenme desteği sağlayacağız. Bakanlığımız tarafından ücretsiz beslenme desteği ile ilgili yemek programı kılavuzu tüm okullarımıza gönderilmiş ve sosyal medya hesaplarımızda paylaşılmıştır. Bu çerçevede bakanlığımızca gönderilen beslenme mönülerinin okullarımızda oluşturulacak komisyon tarafından haftalık olarak planlanmasını sağlayalım. Tüm çalışmaların titizlikle yürütülmesini bekliyoruz. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber