Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Aralık 2022 - 12:08 Yorum: 0

Köyceğiz Otmanlar Mahallesi yeni bir çehreye kavuşuyor

Muğla Valisi Orhan Tavlı, hayata geçirilen Doğaya Saygı Projesi çerçevesinde çalışmaların başlatıldığı Köyceğiz Otmanlar Mahallesi'nde incelemelerde...

Köyceğiz Otmanlar Mahallesi yeni bir çehreye kavuşuyor

Muğla Valisi Orhan Tavlı, hayata geçirilen Doğaya Saygı Projesi çerçevesinde çalışmaların başlatıldığı Köyceğiz Otmanlar Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Otmanlar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen Vali Orhan Tavlı öğrencilerle bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Okul bahçesinde ve halı sahada incelemelerde bulundu. Projenin uygulanacağı alanlarda incelemelerde bulunan ve Doğaya Saygı Projesi çerçevesinde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Orhan Tavlı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Otmanlar Mahallesinde yapımı tamamlanan helikopter pistini inceleyerek hayırlı olmasını diledi.

Muğla'da doğaya saygı projesi çerçevesinde 10 kırsal mahallede projenin hayata geçirildiğini belirten Vali Orhan Tavlı, "Doğaya Saygı Projesi'ne Kaymakamlıklarımız, Belediye Başkanlıklarımız, Orman Bölge Müdürlüğümüz ile Muğla Valiliğine bağlı kamu kurum ve kuruluşlarımız da destek vermektedir. Ayrıca onlara da teşekkür ediyorum" dedi. İncelemelerinde Muğla Valisi Orhan Tavlı'ya Vali Yardımcısı M.Suphi Olcay, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, Otmanlar Mahallesi Muhtarı Cemal Dağdelen de eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber