Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 03 Şubat 2023 - 11:18 Yorum: 0

Köyceğiz Toparlar Ortaokulu yenilendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu binası gerçekleştirilen bakım-onarım çalışmaları ile yenilendi.

Köyceğiz Toparlar Ortaokulu yenilendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Toparlar Ortaokulu binası gerçekleştirilen bakım-onarım çalışmaları ile yenilendi.

Toparlar Ortaokulu'ndaki yenileme çalışmaları ilk olarak ortak kullanım alanı mutfağın yenilenmesi ile başladı. Mutfak fayansları değiştirilen okulda, dolaplar modern hale getirildi. Ortak alan olan mutfak kullanıma hazırlandı. Akabinde Toparlar Ortaokulu dış cephe boya işi başladı. Okulun boya işi Ramazan Fidan Ogur tarafından maddiyat gözetmeksizin gerçekleştirildi.

Toparlar Ortaokulu Müdürü Hakan Güven, "Yenilenmeye devam ediyoruz. Okulumuzun dış cephe boyası bitti. Belediye Başkanımız Kamil Ceylan'a, Belediye Başkan Yardımcımız Metin Yerlikaya'ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kerem Karahan "a, Muhtarımız Hüsamettin Çelik'e, Okul Müdür Yardımcımız Şahin Sivrikaya'ya, tüm öğretmenlerimize, Okul Aile Birliğimize, Murat Türkan'a, boya işini özenle yapan Ramazan Fidan Ogur'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber