Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 01 Nisan 2023 - 15:25 Yorum: 0

Köyceğiz’de öğrencilere nefes egzersizi eğitimi verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sınava katılacak öğrencilere nefes egzersizi eğitimi verildi.

Köyceğiz’de öğrencilere nefes egzersizi eğitimi verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde sınava katılacak öğrencilere nefes egzersizi eğitimi verildi.

Köyceğiz Anadolu Lisesi ve Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi iki okul birlikte Milli Savunma Üniversitesi Sınavı'na girecek 12. sınıf öğrencilerine yönelik nefes egzersizi eğitimi düzedi. Nefes egzersizi eğitimi Köyceğiz Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Yoga Eğitmeni Hatice Kapudere tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Köyceğiz Anadolu Lisesi Okul Müdürü Elvan Mutlu; "Sınava girecek öğrencilerimizin heyecanlarını yenerek başarıya odaklanmalarını sağlamak amacıyla nefes egzersizi eğitimi düzenledik. Eğitmen Hatice Kapudere'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Sınava girecek öğrencilerimize de başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber