Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Ekim 2016 - 11:33 Yorum: 0

Kültür Üniversitesi Yayınevi’nden yeni bir kitap

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi, gelecekteki dünyayı şekillendiren ve yeniliğe dayalı bir ekonomi ve yaşam tarzını oluşturması beklenen bir...

Kültür Üniversitesi Yayınevi’nden yeni bir kitap

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınevi, gelecekteki dünyayı şekillendiren ve yeniliğe dayalı bir ekonomi ve yaşam tarzını oluşturması beklenen bir kitabı okurlarla buluşturdu.

Tony Wagner'in yazdığı, Robert A. Compton'ın video-söyleşilerini çektiği ve Aytül Özer'in Türkçeye çevirdiği "Yenilikçiler Yaratmak: Dünyayı Değiştirecek Gençler Yetiştirmek" adlı kitap, 10 Ekim'den itibaren raflardaki yerini alıyor.

Y Kuşağının üyeleri olarak anılan yenilikçi gençlerin fark oluşturan özelliklerini mercek altına alan Yenilikçiler Yaratmak, bu gençlerin duygusal ve zihinsel gelişimlerini, bakış açılarını, zevklerini ve alışkanlıklarını masaya yatırıyor; bu özelliklerin kaynaklarının neler olduğunu bulabilmek için onların çocukluk hikâyelerine de bakıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber