Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 29 Mart 2024 - 10:16 Yorum: 0

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: “18 yaşındaki yaklaşık 5 bin genç artık GençKart sahibi”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimiz GençKart’lı oldu. Gençlerimiz bugüne kadar 43 farklı tiyatro etkinliğine, 24 farklı opera ve bale etkinliği ile 35 farklı AKM-CSO’daki etkinliklere ücretsiz ka...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: “18 yaşındaki yaklaşık 5 bin genç artık GençKart sahibi”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimiz GençKart’lı oldu. Gençlerimiz bugüne kadar 43 farklı tiyatro etkinliğine, 24 farklı opera ve bale etkinliği ile 35 farklı AKM-CSO’daki etkinliklere ücretsiz katılım sağladı” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından Mart ayının başında başlayan GençKart uygulaması hakkında son bilgileri paylaştı. Bakan Ersoy şu ifadelere yer verdi:
“18 yaşındaki yaklaşık 5 bin gencimiz artık GençKart sahibi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Mart ayının başında başlattığımız uygulamamız ile bugüne kadar yaklaşık 5 bin gencimiz GençKart’lı oldu. Gençlerimiz bugüne kadar 43 farklı tiyatro etkinliğine, 24 farklı opera ve bale etkinliği ile 35 farklı AKM-CSO’daki etkinliklere ücretsiz katılım sağladı.”
Bakan Ersoy, gençlerin, bir yıl boyunca kullanabileceği GençKart başvurularını e-devlet üzerinden yapmaya devam edebileceğini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber