Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Mayıs 2024 - 15:13 Yorum: 0

Kurnaz: “Kurban niteliği taşıyan hayvanlar pazar yerine alınacak”

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kurban pazar yerlerini düzenlediklerini belirterek, "Sağlıklı, besili, veteriner sağlık raporlu, hayvan pasaportlu, nakil belgesi olan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü veterinerlerince kontrol ed...

Kurnaz: “Kurban niteliği taşıyan hayvanlar pazar yerine alınacak”

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, kurban pazar yerlerini düzenlediklerini belirterek, "Sağlıklı, besili, veteriner sağlık raporlu, hayvan pasaportlu, nakil belgesi olan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü veterinerlerince kontrol edilen ve kurban niteliği taşıyan hayvanlar pazar yerine alınacaklar” dedi.
İlkadım Belediyesi, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban alım ve kesim işlemlerini yapabilmesi için Güzeldere Mahallesi’ndeki kurban satış ve kesim alanında hazırlık çalışmalarına başladı.
Kurban Pazar yerlerinin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmesini sağlamak için hazırlıkların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Bu yıl 16-19 Haziran tarihlerinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı için İlkadım Belediyesi olarak hazırlıklarımız aralıksız şekilde devam etmektedir. Güzeldere Mahallemizde 27 dönüm alan üzerinde kurulacak olan kurban satış yerlerinin bakım, onarım faaliyetleri kapsamında çadır alanlarını düzenliyor, su hatlarının bakım onarımını yapıyor, vatandaşlarımızın dini vecibelerini sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlkadım Belediyesi olarak kurban pazar yerlerimizi en iyi şekilde düzenleyerek esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etmeden alım satım yapma imkânı sağlayacağız. Sağlıklı, besili, veteriner sağlık raporlu, hayvan pasaportlu, nakil belgesi olan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü veterinerlerince kontrol edilen ve kurban niteliği taşıyan hayvanlar pazar yerine alınacaklar” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu