Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:06 Bartın’da kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu: 5 yaralı04:43 Bursa’da eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı04:30 Baraj göletlinde kaybolan adamın cansız bedenine 17 gün sonra ulaşıldı04:02 Kadıköy’de bir apartmanın otoparkında bulunan araç alev topuna döndü03:24 Polislere destek için polis merkezine akın ettiler02:51 Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu02:01 Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir...01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik
Yerel 05 Eylül 2016 - 17:33 Yorum: 0

Kuruluştan kurtuluşa pedal çeviriyorlar

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale illerini kapsayan "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"na katılanlar...

Kuruluştan kurtuluşa pedal çeviriyorlar

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale illerini kapsayan "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"na katılanlar Bandırma'ya ulaştı.

Bilecik'te Ertuğrul Gazi türbesi önünden başlayan bisiklet turu Çanakkale'de tamamlanacak. Bandırma Kuşcenneti Milli Parkı'nı ziyaret eden bisikletçileri Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel karşıladı. Burada bir saat dinlenen bisikletçiler, ilçe meydanında fotoğraf çekildikten sonra Çanakkale'ye doğru pedal çevirdi.

Tur koordinötörü Yılmaz Durmuş, "Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale valilikleri işbirliği ile "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu" tertiplendi. Osmanlı'nın başlangıç meridyeni olan Söğüt'ten başlayıp, ecdadın ayak izlerini en sağlam şekilde bıraktığı Bilecik, İznik, Yenişehir, Bursa ve Balıkesir'den sonra Osmanlı ruhunun tekrar dirildiği Çanakkale'ye kadar pedal çevireceğiz. Tarihin yön levhaları eşliğinde bu yıl beşincisi yapılan tura Osmanlı'nın ilk yurdu Söğüt'ten 120 bisikletçi katıldı. 2 Eylül 2016 tarihinde başlayarak yine farklı inanç ve kültürlerin kavşak noktası olan İznik ve sonra imparatorluğun dibacesi Bursa'dan geçerek yola devam ettik. Şehitler diyarı Çanakkale'de 7 Eylül 2016 tarihinde bitiş ipini zafer duygularıyla göğüsleyeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber