Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Şubat 2022 - 11:10 Yorum: 0

Kuruluşunun 30. yılında Eğitim-Bir-Sen’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof.

Kuruluşunun 30. yılında Eğitim-Bir-Sen’den Rektör Aktekin’e Ziyaret

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i ziyaret etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'i makamında ziyaret ederek yürüttükleri sendika faaliyetler, üzerine bilgi veren Sendika Şube Başkanı Mustafa Çiftci, kuruluşunun 30. yılı anısına üzerinde ismi yazılı kalem hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çiftci'ye teşekkür eden Rektör Aktekin ise üniversite yönetimi olarak, üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin özlük haklarının yanı sıra istek ve taleplerinin belirlenen kanunlar çerçevesinde korunması ve karşılanmasına büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen'in kuruluşunun 30. yılını da kutlayan Rektör Aktekin daha sonra Başkan Çiftci ile bir süre görüştü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber