Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Mayıs 2024 - 16:14 Yorum: 0

Kuşadası’na ilk seferini düzenledi, 3 bin 257 turist getirdi

Aydın’ın Kuşadası ilçesine Bahama bayraklı ‘Norwegian Viva’ isimli kruvaziyer 3 bin 257 turist getirdi. Yolcu gemisinin kente ilk seferi olduğu belirtildi.Kuşadası Limanı’na 293 metre uzunluğunda Bahama bayraklı ‘Norwegian Viva’ i...

Kuşadası’na ilk seferini düzenledi, 3 bin 257 turist getirdi

Aydın’ın Kuşadası ilçesine Bahama bayraklı ‘Norwegian Viva’ isimli kruvaziyer 3 bin 257 turist getirdi. Yolcu gemisinin kente ilk seferi olduğu belirtildi.

Kuşadası Limanı’na 293 metre uzunluğunda Bahama bayraklı ‘Norwegian Viva’ isimli yolcu gemisi sabah saatlerinde yanaştı. Gemi, içerisinde ağırlıklı olarak ABD’li olmak üzere 3 bin 257 turist ile 1470 personel getirdi. Yolcular, halk oyunları ekiplerinin gösterileriyle karşılandı. Tur operatörünün koordinesinde otobüslerle Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi ile tarihi ören yerlerine giden yolcular, dönüşteyse Kuşadası’nın turistik çarşılarında alışveriş yaptı. 2023 yılında Norwegian Cruise Line filosuna katılan Norwegian Viva’nın yıl boyunca Kuşadası’na birçok sefer düzenleyeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu