Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 09 Nisan 2024 - 16:52 Yorum: 0

Kuşadası’nda bayram öncesi terzi ve berberlerde yoğun mesai

Kuşadası’nda bayram öncesinde vatandaşlar, yeni aldıkları kıyafetlerin tamiratı için terzilere yoğun ilgi gösteriyor. Artan talep nedeniyle bekleme süreleri uzarken, terziler ve berberler müşterilerini mağdur etmemek adına gece geç saatlere...

Kuşadası’nda bayram öncesi terzi ve berberlerde yoğun mesai

Kuşadası’nda bayram öncesinde vatandaşlar, yeni aldıkları kıyafetlerin tamiratı için terzilere yoğun ilgi gösteriyor. Artan talep nedeniyle bekleme süreleri uzarken, terziler ve berberler müşterilerini mağdur etmemek adına gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürüyor.

Kuşadası’nın deneyimli terzilerinden biri olan Nuri Sünnetçi, “Son bir haftadır işlerimiz yoğun. Bayram alışverişini tamamlayan insanlar, daraltma ve paça tamiratları için bize geliyorlar. Sabahın erken saatlerinden itibaren tempolu bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle son günlerde iftardan sonra ve gece geç saatlere kadar devam eden mesaimizde, vatandaşlarımızdan biraz daha anlayış bekliyoruz" diye durumu özetliyor.

Berber Kazım Uruş ise, “Arife gününe gelindiğinde bile, berberler sabaha kadar çalışarak hizmet vermeye devam ediyorlar. İnsanlar son günü bekliyorlar ve bu da sıkışıklık oluşturuyor. Yoğunluktan dolayı sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmaya başlıyoruz ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber