Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 29 Eylül 2022 - 10:33 Yorum: 0

Kütahya’da kadına yönelik şiddeti önleme programı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Kadına Yönelik Şiddeti Önleme" çalışmaları çerçevesinde program gerçekleştirildi.

Kütahya’da kadına yönelik şiddeti önleme programı

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Kadına Yönelik Şiddeti Önleme" çalışmaları çerçevesinde program gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonu'ndaki programda 2021-2022 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili Müdürlüğün psikolojik danışmanları, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile ortaklaşa oluşturulan etkinliklerle ilgili rehber öğretmenlere eğitim verildi. 2022 Haziran ayında gerçekleştirilen "Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Çalıştayı"nda okul öncesinden lise öğrencilerine kadar her sınıf seviyesinde oluşturulan etkinlikler Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Senar Alkın Şahin'in sunumları ve örnek etkinliğin uygulanması ile devam etti.

Programın açılışında bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, çalıştayda etkinlik geliştirme sürecinde katkısı olan akademisyenlere ve bu 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmalarda görev alan öğretmenlere teşekkür belgesi vererek, şiddetin her türlüsünü yenmek adına okullarda bu konuda geliştirilen etkinliklerde tüm öğretmenlere büyük sorumluluklar düştüğünü belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber