Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:15 Başkan Başdeğirmen: "Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu...01:09 Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı01:06 Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı
Eğitim 08 Kasım 2019 - 11:33 Yorum: 0

Kütahya’da ‘Veli Şenliği’

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Merkez ilçedeki ilkokul velilerinin katılımı ile " Veli Şenliği" düzenlendi.

Kütahya’da ‘Veli Şenliği’

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İl Merkez ilçedeki ilkokul velilerinin katılımı ile " Veli Şenliği" düzenlendi.

İl genelinde 4 yıldır devam eden Veli İletişim Programı (VİP) kapsamında, bu yıl ilk defa ilkokul velilerine yönelik veli şenliği gerçekleştirildi. Veli Şenliğinin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü İsmail Güven katıldı.

Açılışta konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit; Velilerin tekrar çocukluklarına dönerek günlük hayatın getirdiği stresten uzaklaşmaları gerektiğini, her zaman sahnede olan çocuklarının yerine kendilerini koyarak yarıştan uzak, sadece eğlence olduğunu göstermek istediklerini dile getirdi.

Velilerin oyun oynadığı, tribünde çocukların olduğu bir eğlencenin ilk defa yapıldığını vurgu yapan Başyiğit, bu tür etkinliklerin devam edeceğini, velilerin okullara aidiyet duygularını geliştirmek istediklerini ifade etti.

Toplam 18 okuldan 177 velinin katılım gösterdiği şenlikte sergilenen 5 farklı oyunun esnasında eğlenceli anlar yaşandı.

Şenliğe katılan veliler, uzun zaman sonra ilk defa çocukluklarına döndüklerini, oyunların yarışma şeklinde olmamasının kendilerini rahatlattığını, çocuklarıyla da bu tür oyunları oynamak istediklerini belirttiler.

Kütahya’da ‘Veli Şenliği’

Kütahya’da ‘Veli Şenliği’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber