Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:48 Sel suları mahallede paniğe neden oldu00:34 Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı
Asayiş 04 Şubat 2023 - 18:23 Yorum: 0

Kuyumcukent seçimlerinde kavga

Kuyumcukent Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, yaşanan kavga nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Kuyumcukent seçimlerinde kavga

Kuyumcukent Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, yaşanan kavga nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Cep telefonu kamerasına yansıyan kavga anında, toplantı salonunda bulunan kişilerin birbirine saldırarak hakaret ettikleri görüldü.

Kuyumcukent Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, yaşanan kavga nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Kuyumcukent Blok Kat Malikleri Yönetim Kurulu olaya ilşkin yaptığı açıklamada "31 Ocak 2023 tarihinde yapılması planlanmış olan Kuyumcukent Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Genel Kurul Toplantısı yapmak üzere görevlendirilmiş personelin şiddet, darp, hakaret, tehdit, her türlü taciz ile örgüt dışında salonda bulunan kişilerin ( malikler dahil ) hürriyeti tahdit edilmesi sebebiyle alıkonulmaları sonucunda, bu ortamda genel kurulun gerçekleşemeyeceği kanısıyla ileri tarihe ertelenmiştir. Erteleme kararı noter tarafından da onaylatılmak suretiyle karar defterine işlenmiştir. Türk Ceza Kanunu kapsamında tarif edilen suçların örgütlü ve organize şekilde işlendiği tespit edilmiştir. Şu ana kadar hürriyeti tehdit ile cinsel taciz suçlaması da dahil olmak Türk Ceza Kanununda tanımlanmış diğer birçok suçtan yaklaşık 22 kişi hakkında savcılığı suç duyurusunda bulunulmuştur" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulu açıklamasının devamında yaşanan olayı "Seçimli olmayan Olağan Genel Kurul Toplantısında seçim yapıldığını iddia ettikleri sözde Olağan Genel Kurul Toplantısı, toplantı erteleme kararının alınmasından yaklaşık bir saat sonra bu örgütlü ekibin kendi başlarına sözde divan heyeti seçmeleri ile (kendileri tarafından hazırlanmış olan sözde Genel Kurul Toplantı Tutanağında yer almaktadır) yaptıkları bir tiyatrodan öte değildir. Erteleme kararından sonra zaten bu ekip dışındaki hazirun dağılmıştır. Hazirun defterinin toplantı erteleme kararının ilanından sonra görevli yetkililerden gasp edilmesi şeklindeki fiili vakayı bu örgütlü grup defterin sanki kendilerine teslim edilmiş gibi algı oluşturmaya çalışmaktadır. Tüm bunlar kamera kayıtlarında mevcuttur. Bu örgütlü grup tarafından Türk Ceza Kanununda tarif edilen cinsel taciz, hürriyeti tahdit, şiddet, darp, tehdit ile kanun kapsamında tarif edilmiş daha birçok suç birden fazla kişi tarafından işlenmek suretiyle yetkililerin görevlerini yapmasına engel olunması kamera görüntüleriyle sabittir. Olaylar savcılığa intikal etmiş ve görüntülerin tamamı ilgili makamlara sunulmuştur. Genel Kurul Toplantısını yapmak için görevlendirilen arkadaşların yanında emniyet güçlerinin dahi görevlerinin yapmasına örgütlü bir şekilde engel olunmuştur. Kasıtlı olarak insanları yalan ve yanlış bilgilerle kandırmaya çalışan, her türlü yoldan algı yönetimi yapmaya çalışan bu örgütlü grup hakkında dezenformasyon yasası kapsamında da suç duyurusunda bulunulacağı siz değerli kamuoyuna bildirilir" şeklinde anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber