Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Mart 2024 - 18:01 Yorum: 0

Lise ve Üniversiteli gençlere Umre ödüllü yarışma

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Lise ve Üniversiteli öğrencilere yönelik Umre ödüllü bilgi yarışma sınavı Muğla’da gerçekleştirildi.Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde sabah 10.00’da Üniversite, öğleden sonr...

Lise ve Üniversiteli gençlere Umre ödüllü yarışma

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Lise ve Üniversiteli öğrencilere yönelik Umre ödüllü bilgi yarışma sınavı Muğla’da gerçekleştirildi.
Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde sabah 10.00’da Üniversite, öğleden sonra 14.00’da Lise oturumu şeklinde yapılan ve Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Muhammed Vareloğlu’nun gözetmen olarak katıldığı sınavda ayrıca gençlik koordinatörleri ve manevi danışmanlar da görev aldı.
Yarışma öncesi Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı yarışmaya katılan gençlere başarı diledi. Siyer, İslam İlmihali ve Kudüs konusunda düzenlenen yarışmaya katılan tüm adayları tebrik eden Müftü Çapçı,
Umre ödülü dışında burada öğrenilen bilgilerin de çok değerli olduğunun altını çizdi.
Sınav sonunda koordinatörlere duygularını paylaşan adaylar Diyanet İşleri Başkanlığına böyle bir yarışma düzenlediği için teşekkür ederek, yarışmaların devam etmesi temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber