Tekno-güzellik şirketi L’Oréal Grup, ‘Sürdürülebilir İnovasyon Hızlandırma Programı’nı duyurdu. Cambridge Üniversitesi Sürdürülebilirlik Liderliği Enstitüsü’nün (CISL) inovasyon ekibiyle yürütülerek başvuruya açılan ve beş yıl boyunca 100 m...
Tekno-güzellik şirketi L’Oréal Grup, ‘Sürdürülebilir İnovasyon Hızlandırma Programı’nı duyurdu. Cambridge Üniversitesi Sürdürülebilirlik Liderliği Enstitüsü’nün (CISL) inovasyon ekibiyle yürütülerek başvuruya açılan ve beş yıl boyunca 100 milyon Euro bütçeli bu program sektördeki kritik sorunlara çözümler sunmayı hedefliyor.
İnovasyon kültürünü temel alan L’Oréal, güzellik sektöründe çığır açıcı çözümleri keşfetmek, belirlemek, pilot uygulama yapmak ve ölçeklendirmek için Cambridge Üniversitesi Sürdürülebilirlik Liderliği Enstitüsü’nün (CISL) inovasyon ekibiyle ortaklık kurarak ‘Sürdürülebilir İnovasyon Hızlandırma Programı’nı hayata geçirdi. L’Oréal, düşük karbonlu, iklim dostu teknolojilerden; su dayanıklılığı çözümlerine, doğa temelli çözümlerden alternatif içerikler ve malzemelere, sürdürülebilir ve kapsayıcı iş modellerinden dairesellik ve kaynak yönetimine, fosil plastik kullanımı ve plastik atıkları ortadan kaldırmaya kadar çeşitli projeleri destekleyerek güzellik sektöründe yeni bir dönemi başlatıyor. ‘Sürdürülebilir İnovasyon Hızlandırma Programı’na bu alanlarda yenilikçi çözümlere sahip start-up’ları, KOBİ’leri ve şirketleri başvuruya davet eden şirket, 30 Eylül 2025 tarihe kadar başvuruların devam edeceğini açıkladı. Sektörde etkili çözümleri ele almayı ve L’Oréal’in sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşma sürecini hızlandırmayı amaçlayan programda başarılı adaylar, koçluk, mentorluk, potansiyel pilot projeler ve inovasyonlarını ölçeklendirmek için yatırım fırsatları içeren özel bir hızlandırma programından faydalanması amaçlanıyor.
Sürdürülebilirliğin kalbine dokunan ortaklık
Şirket, sürdürülebilirlik yolculuğunda dünya çapında sürdürülebilirlik alanındaki en güçlü akademilerden biri olan Cambridge Üniversitesi Sürdürülebilirlik Liderliği Enstitüsü (CISL) ile güçlerini birleştirdi. ‘Sürdürülebilir İnovasyon Hızlandırma Programı kapsamında, Sürdürülebilirlik Liderliği Enstitüsü (CISL)’nün 40 bin kişiden oluşan ağı ve sürdürülebilir iş geliştirme konusundaki uzmanlığı ile seçilecek başvuru sahiplerine 12 aya kadar sürebilecek destek sağlanacak.
L’Oréal Grubu Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Başkanı Ezgi Barcenas, konu hakkında, "L’Oréal olarak her zaman inovasyonu benimsedik ve değer zincirimiz boyunca iş ortaklarımızla birlikte güzellik sektöründe olumlu değişim oluşturmak için çalıştık. Daha sürdürülebilir bir geleceğin yolunu açmak için ekosistemimizle birlikte çalışırken, öncü çözümleri aramakta, geliştirmekte ve ölçeklendirmekte daha da kararlı olmamız gerektiğini biliyoruz. Dünya çapında giderek büyüyen yenilikçiler ve problem çözücüler ağıyla iş birliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Cambridge Üniversitesi Sürdürülebilirlik Liderliği Enstitüsü (CISL) Baş İnovasyon Sorumlusu ve Canopy İcra Direktörü James Cole ise şöyle konuştu: "Bugünün hızla değişen dünyasında, anlamlı ilerleme sağlamak için iş birliği şart. L’Oréal ile bu önemli girişimde ortak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Birlikte, güzellik sektörünün ve ötesindeki zorluklara ticari açıdan uygulanabilir çözümler bulmak ve hızlandırmak için uzmanlıklarımızı bir araya getiriyoruz."
‘Sürdürülebilir İnovasyon Hızlandırma Programı’ hakkında bilgi ve başvuruya cambridge.smapply.org/prog/_lorals_sustainable_innovation_accelerator/ adresinden ulaşılabilecek.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ’Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi’yle 8 milyar 59 milyon lira ödeme yapıldığını açıkladı.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi kapsamında 2025 yılı içerisinde gerçekleşti
Bursa’da Besaş ekmeğine yeni yılla birlikte zam geldi. 12,5 lira olan 400 gram ekmek 17,5 liraya yükseldi.Besaş, güncelleme ile alakalı üretim giderlerinin artmasını gerekçe gösterdi. Son olarak 24 Haziran 2024’te 7,5 liradan 12,5 liraya çıkarılan francal
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kasım Ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi.Kasım ayında 314 milyon 776 bin dolar ihracat, 125 milyon 488 bin dolar ithalat gerçekleştirildiğini belirten B
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 10 Ağustos ve 27 Ekim tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından, ilçenin yeniden ayağa kalkması için örnek bir dayanışma hareketi başlatıldı. Sındırgı Sivil Toplum Platformu öncülüğünde başlatılan "Komşuluk Projesi" k
DÜZCE(İHA) – Düzce’den kasım ayında 31 milyon 701 bin dolar ihracat gerçekleşti.Türkiye İstatistik Kurumu, Düzce’de kasım ayında genel ticaret sistemine göre 31 milyon 701 bin dolar ihracat, 24 milyon 554 bin dolar ithalat gerçekleştiğini bildirdi.
Çorum İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri tarafından 2025 yılı içerisinde 797 firma ve 7 bin 237 ürün denetlenirken, 3 firmada toplam 12 üründe fahiş fiyat uygulandığı tespit edildi.Çorum İl Ticaret Müdürlüğü tarafından, 2026 yılını kapsayan asgari ücretin beli
"KOBİ’ler İçin Destek ve Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı"nda konuşan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, "Ülkemizdeki girişimlerin yaklaşık yüzde 99’unu KOBİ’lerimiz oluşturmaktadır.
Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme ve Danışmanlık A.Ş. (GASBEM) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, gençleri, kadınları ve mesleki yeterlik belgesi sahibi çalışanları istihdam eden işverenlere yönelik SGK prim teşvikinin, Cumhurbaşkanı kar
Ağrı’da Gündüzlü Bakım Merkezi için sözleşme imzalandı
İran’daki protestolarda can kaybı 4’e yükseldi
03Kar ve tipi nedeniyle kapanan Kayseri-Malatya Karayolu trafiğe açıldı
04New York Belediye Başkanı Mamdani, resmi törenle göreve başladı
05Eskişehir’in 5 ilçesinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi
06İnegöl’de iki araç kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı
07Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük