Malatya Büyükşehir Belediyesi binasının hemen arkasında, üst geçidin yanında bulunan ve uzun süredir açık halde bırakılan çukur bir vatandaşı hastanelik etti.
Malatya Büyükşehir Belediyesi binasının hemen arkasında, üst geçidin yanında bulunan ve uzun süredir açık halde bırakılan çukur bir vatandaşı hastanelik etti. Gün içinde binlerce insanın kullandığı, konteyner iş yerlerinin tam önünde yer alan noktada çukura düşen M.K.’nın kaburga kemikleri kırıldı.
Ağır yaralanan M.K., olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre M.K.’nın sağlık durumunun sıkıntılı olduğu öğrenildi.
Olayın ardından konuşan bölge esnafı ise tepkili. Esnaf, söz konusu çukurla ilgili defalarca Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bilgi verdiklerini, ancak tüm uyarılara rağmen ne bir kapak takıldığını ne de kalıcı bir önlem alındığını ifade etti. Belediyenin sessizliği karşısında çaresiz kalan esnafın, kendi imkânlarıyla geçici önlem almaya çalıştığı belirtildi.
Vatandaşlar ve esnaf, “Burası belediyenin hemen arkası. Günlük insan trafiğinin en yoğun olduğu noktalardan biri. Bu kadar uyarıya rağmen hâlâ önlem alınmadıysa, bu açık bir ihmaldir” diyerek duruma sert tepki gösterdi.
Yaşanan olay, ‘Bir can mı gitmesi gerekiyordu?’ sorusunu bir kez daha gündeme getirirken, sorumluların acilen harekete geçmesi ve benzer ihmallerin bedelinin vatandaşlara ödetilmemesi çağrısı yapıldı.
Konuyla ilgili olarak aile yaptığı açıklamada Av. Hüseyin Cem Güney aracılığla hukuki işlemleri başlattıklarını açıkladı
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Almanya: Savaş uçağı konusunda çeşitli aktörlerle görüşüyoruz
ABD, İran'a karşı saldırılara başladı: Liman kentleri vuruluyor
03Bingöl'de taziye dönüşü trafik kazası: 4 yaralı
04Anamur'da orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler değerlendirildi
05Tokat'ta otomobil ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı
06Uşak'ta 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
07Antalya'da asayiş uygulamalarında 765 aranan şahıs yakalandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük