Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı için adaylığını resmen açıklayan Mahmut Boyraz, kentin ekonomik geleceğine dair umut dolu bir vizyon ortaya koydu.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı için adaylığını resmen açıklayan Mahmut Boyraz, kentin ekonomik geleceğine dair umut dolu bir vizyon ortaya koydu.
Boyraz, yayımladığı yazılı açıklamada, Malatya’nın tarih boyunca üretim, ticaret ve girişimciliğin önemli merkezi olduğunu hatırlatarak, büyük deprem felaketinin yarattığı derin ekonomik yaralara dikkat çekti. Sanayi bölgelerinden küçük sanayi sitelerine, üretmeye ve istihdam sağlamaya çalışan tüm işletmelerin büyük bir mücadele verdiğini vurgulayan Boyraz, “İşte biz, bu mücadelenin tam merkezinde olacağız” dedi.
“Esnafın derdi bizim derdimiz, sanayicinin yükü bizim yükümüzdür”
Adaylık açıklamasında ortak akıl ve birlik mesajları ön plana çıkan Boyraz, şu ifadeleri kullandı:
“Esnafın derdi bizim derdimizdir. Sanayicinin yükü bizim yükümüzdür. Tüccarın umudu bizim umudumuzdur.”
Malatya’nın ekonomik kalkınması için “birlik yolu, üretim yolu, kalkınma yolu” vurgusu yapan Boyraz, bu sürecin aynı zamanda “Malatya’nın yeniden ayağa kalkma yolu” olduğunu belirtti. Kentin yeniden güçlü bir üretim ve ticaret merkezi haline gelmesi için tüm paydaşların desteğini beklediğini ifade etti.
Açıklamasında basın mensuplarına, iş insanlarına, sanayicilere ve esnafa hitap eden Boyraz, uzun istişareler ve saha çalışmalarının ardından bu kararı aldığını belirterek, “Bu karar; uzun istişarelerin, sahada yaptığımız görüşmelerin, iş dünyamızın, tüccarlarımızın ve tüm esnaf kardeşlerimizin beklentilerinin ve
Malatya’mıza duyduğumuz sevdanın bir sonucudur” dedi.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Güney Kuşak Yolunda Kaza; 2 Yaralı
Sadıkoğlu’ndan AB Bilgi Merkezi hamlesi
03Muhtarlar ve Oda Başkanlarından Karademir'e, Kreş Çağrısı İçin Tam Destek
04Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın, sosyal destek çalışmalarını yerinde inceledi
05Motosiklet ile otomobil çarpıştı: Kaza anı kamerada
06Yetimler Vakfı'ndan Malatya'da yetim ailelere eğitim ve gıda desteği
07Malatya Havalimanı'ndan 8 ayda 568 bin yolcu uçtu
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Trabzonspor A.ş.
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Fenerbahçe A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Samsunspor A.ş.
Arca Çorum Fk
Erzurumspor Fk
Eyüpspor
Göztepe A.ş.
Tümosan Konyaspor