Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Malatyalı Vahap Munyar’a “Şeref Üyeliği Beratı” verildi. Her hizmet döneminde bir isme “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şeref Üyel
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Malatyalı Vahap Munyar’a “Şeref Üyeliği Beratı” verildi.
Her hizmet döneminde bir isme “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şeref Üyeliği Beratı” verme kararı alan Malatya TSO’nun bu dönemki berat verdiği isim, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı-Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Malatyalı Vahap Munyar oldu.
46 YILLIK BAŞARILI MESLEK HAYATI
Malatya TSO meclis üyeleri ve esnaf odalarının başkanları ile üretici birliklerinin başkanlarının katılımıyla düzenlenen berat takdim programında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Odamız yönetim kurulunun teklifi ve meclisimizin oy birliği ile aldığı kararla; 46 yıllık başarılı meslek hayatı boyunca gazetecilik alanında önemli çalışmalara imza atan, şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatının her aşamasında yer alan, Malatya’nın tanıtımına değerli katkılar sunan hemşerimiz Vahap Munyar’a şeref üyeliği beratı vermekten dolayı mutluyuz. Hemşerimiz Vahap Munyar, yalnızca ekonomi gazeteciliğinde ortaya koyduğu başarıyla değil, aynı zamanda şehrimizin üretimini, ticaretini, girişimcilik ruhunu ve potansiyelini ulusal ve uluslararası platformlarda görünür kılmasıyla da Malatya’mıza önemli katkılar sunuyor. Odamızın faaliyetlerinin kamuoyunda etkin şekilde yer almasına verdiği destek de bizler için ayrıca kıymetlidir” dedi.
Başkan Sadıkoğlu, Malatya’nın ulusal ve uluslararası platformlarda tanınması ve kalkınma yolculuğunda şehre katkı sunan her değerin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.
“MALATYA’YI YAZMA SORUMLULUĞUM DAHA DA ARTTI”
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen Şeref Üyeliği Beratının kendisi için büyük onur olduğunu belirten Vahap Munyar, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Malatya’da dünyaya gelmiş olmayı en büyük şansım olarak görüyorum. Düşüncelerimi kaleme almak benim için bir tutkuydu, memleketimi de çok seviyordum. İkisini aynı anda yapmak için gazetecilik mesleğini seçtim. Bugüne kadar yaptığım haberlerin ve yazılarımın en az yarısı Malatya üzerinedir. Birçok ödül aldım; ancak bugün Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen Şeref Üyeliği Beratı, şahsım için büyük bir onurdur. Bu berat, bundan sonra Malatya’yı ve şehir ekonomisini daha fazla yazma sorumluluğunu da beraberinde getirmiştir. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başta olmak üzere meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Sadıkoğlu tarafından Vahap Munyar’a “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Şeref Üyesi Beratı” takdim edildi.
Önceki dönem; başarılı karaciğer nakilleriyle Malatya’nın adını dünyaya duyuran ve sağlık turizmine önemli katkılar sunan İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Şeref Üyeliği Beratı verilmişti.
YOĞUN KATILIM
Malatya TSO Meclis Salonunda düzenlenen programa meclis üyelerinin yanı sıra; MESOB Başkanı Şevket Keskin, Attarlar Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Orhan, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Doğanşehir Esnaf Odası Başkanı Rifat Topal, Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karabulut, Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Hazır Elbiseciler Esnaf Odası Başkanı Aziz Keklik, Hekimhan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Vedat Altıkulaç, İmalat Demir ve Tamir Esnaf Odası Başkanı Teslim Tunçdemir, Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Hanifi Yaylacı, Madeni Eşya Esnaf Odası Başkanı İzzet Demirci, Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek, Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmet Keklik, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Dilek, Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre, Yeşilyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Taner Kılınç, Zahireciler Esnaf Odası Başkanı Bülent Artun, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli, Organik Meyve Üreticileri Birliği Başkanı İlhan Tursun ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu da katılım sağladı.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Türk Hava Kurumu’nda (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç’ın yerine Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akın Ünal göreve getirildi.Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi’nin kararı doğrultusun
Cumhurbaşkanı tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyaları, şehit aileleri ve gaziye takdim edildi.Niğde Valiliği’nde düzenlenen programda devletin şükran ve minnet duygularının bir nişanesi olan madalyalar, Niğde Valisi Nedim Akm
Aydın’ın Söke ilçesindeki mahalle muhtarları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Ramazan ayı dolayısıyla kurduğu iftar sofraları için teşekkür etti.Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen iftar pr
Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerinin güvenli alışveriş ve sağlıklı gıda standartlarını korumak adına, Ramazan ayı boyunca denetim mekanizmasını en üst seviyeye çıkardı. Zabıta ekipleri, her gün kesintisiz devam eden saha kontrollerini, mübarek ayın getird
Talas Belediyesinin Ramazan ayına özel kültür ve sanat etkinlikleri bu hafta da zengin program içeriğiyle devam ediyor. Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliklerde hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden birbiri
Gebze Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik 5 milyon TL tutarında nakdi destek ödemesini gerçekleştirdi.Gebze Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlandı. Yapılan sosyal destekle 2 bin ailenin h
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehir Filibe’de yüzlerce Müslümanın katılımıyla düzenlediği iftar yemeğinde Ramazan ayının manevi atmosferi doyasıya yaşandı.Bursa Büyükşehir Belediyesi, Batı Trakya’da ve Balkanlarda yaşayan Müslümanların birliği ve
Diyanet Akademisi’nden mezun olarak Bozdoğan İlçe Müftülüğü’ne bağlı camilere atanan imam-hatipler, düzenlenen merasimle görevlerine başladı.Bozdoğan İlçe Müftülüğü’nde gerçekleştirilen törende yeni atanan imam-hatipler cübbe ve sarıklarını giyerek meslek
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna yükseldi
Kavga ettiği kişiye otomobille çarptı: 1 yaralı
03Manisa’da otomobil ile ambulans çarpıştı: 5 yaralı
04Erling Moe ilk antrenmanına çıktı
05ABD, Venezuela petrolünün Küba’ya satışını şartlı olarak kolaylaştırma kararı aldı
06Tomarza’da voleybol kursları Ramazan’da da hız kesmiyor
07Tomarza Kaymakamı Eser’den Kıbrıs Gazisi Tektaş’a anlamlı ziyaret
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Göztepe A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Hesap.com Antalyaspor
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük