Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Ocak 2024 - 13:16 Yorum: 0

Malatya’da öğrenciler son haftayı eğlenerek geçirdi

Malatya’da okullarda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrenciler ‘Dönem sonu faaliyet haftası’ çerçevesinde eğlenceli etkinliklerle geçirdi.Yarıyıl tatili öncesi 15-18 Ocak’ta 4 gün süren ‘Dönem Sonu Faaliyet Haftası’ ile Malatya’...

Malatya’da öğrenciler son haftayı eğlenerek geçirdi

Malatya’da okullarda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrenciler ‘Dönem sonu faaliyet haftası’ çerçevesinde eğlenceli etkinliklerle geçirdi.
Yarıyıl tatili öncesi 15-18 Ocak’ta 4 gün süren ‘Dönem Sonu Faaliyet Haftası’ ile Malatya’da ki okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğretmenler ile öğrencilerden oluşan heyetin organize edeceği etkinlikler de son hafta sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetler düzenlendi.
Bu yıl ilk kez hayata geçirilen bu uygulama ile Malatya genelinde tüm okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenirken Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’da bazı etkinliklere katılarak öğrenciler ile buluştu.
‘Dönem Sonu Faaliyet Haftası’ etkinlikleri ile öğrencilerin yeteneklerini sergilediğini ifade eden Bakır, “Öğrencilerimiz bu hafta paylaşmanın önemini kavradı, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrendi. Bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler kazanarak, öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görme fırsatı buldular” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber