Malatya’nın Darende ilçesinde sanayi sitesinde çıkan yangında 7 iş yerinin çatısı hasar gördü.
Olay, akşam saatlerinde Darende ilçesi Balaban Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 12 iş yerinin bulunduğu sanayi sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüyerek, 7 iş yerinin çatısını sardı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edild6i. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında 7 iş yerinde hasar meydana geldi.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.