Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Aralık 2023 - 15:13 Yorum: 0

Malatya’da yılbaşı tedbirleri alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yılbaşı akşamını huzur ve güvenlik içinde karşılamaları, hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi, şikâyetlerin zamanında değerlendirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.Büyükşehir Belediye...

Malatya’da yılbaşı tedbirleri alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yılbaşı akşamını huzur ve güvenlik içinde karşılamaları, hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi, şikâyetlerin zamanında değerlendirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldı.
Büyükşehir Belediyesi çeşitli birimlerden nöbetçi ekipler oluşturdu. Özellikle acil durumlar için nöbetçi ekip sayıları arttırıldı. Malatya Büyükşehir 31 Aralık 2023’ü 1 Ocak 2024’e bağlayan gecede çağrı merkezi çalışanları vatandaşlar ve ilgili birimler arasında koordinasyon sağlayacak.
Yılbaşı akşamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 40 zabıta personeli, 9 araç ve 12 ekiple sahada görev alacak. Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 89 güvenlik personeli 4 araçla 16 noktada görev yapacak. Ekipler herhangi olumsuzluk veya bir aksaklık yaşanmaması haline Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle de iletişimde olacak.
Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Teşkilatı yılbaşı akşamında her zaman olduğu gibi görev başında olacak. İtfaiye Dairesi Teşkilatı 20 itfaiye istasyonu, 90 personel ve 58 araçla , MASKİ Genel Müdürlüğü de 13 ilçede 75 ekip, 50 kepçe, 5 vidanjör ve 9 kanal açma aracı ile görev yapacak. Acil durumlara müdahale edilecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Büyükşehir Çağrı Merkezi de 444 51 44 telefonundan 7/24 vatandaşlar ve ilgili birimler arasında koordinasyonu sağlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber