Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 07 Kasım 2013 - 02:18 Yorum: 0

Malatyamız için hayırlı olana nasip olsun!

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Yerel Seçimler yaklaştıkça zaman zaman bir takım manüplatif söylemlerle karşı karşıya kalmaktayız"

Malatyamız için hayırlı olana nasip olsun!

MALATYA - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Yerel Seçimler yaklaştıkça zaman zaman bir takım manüplatif söylemlerle karşı karşıya kalmaktayız"

Başkan Çakır, bazı medya kuruluşlarında gündeme taşınmak istenen asılsız haberlere Sosyal Paylaşım sitesi Twitter'dan açıklık getirdi.

İŞTE ÇAKIR'IN GÜNDEME GETİRİLMEYE ÇALIŞILAN ASILSIZ HABERLERE TWİTTER ÜZERİNDEN PAYLAŞTIĞI YORUMLAR:

-30 Mart 2013 de yapılacak Yerel Seçimler yaklaştıkça zaman zaman bir takım manüplatif söylemlerle karşı karşıya kalmaktayız.

-Son zamanlarda seçim anketleri ve AK Parti Gen. Merkezinin kanaatleri ile ilgili gerçek dışı haberler, bilgilendirmeler yapılmaktadır

-Seçim süreci devam etmektedir. Hele hele siyasette değil bir gün, bir saat bile uzun bir zaman ifade etmektedir.

-Süreç ile ilgili kesinlik kazanmış hiç bir durum söz konusu değildir.Anketler devam etmektedir ve henüz temayül yoklaması dahi yapılmamıştır.

-Bu konudaki takdir Sn. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ındır. Bu konudaki açıklamayı yapacak olan da yine kendileridir.

-Bu sürecin demokratik olgunlukla, vakarla, centilmenlikle, karşılıklı nezaket ile sürmesi için özel bir gayret ve ihtimam göstermekteyiz.

-Rabbim, Büyükşehir Belediye Başkanlığını Malatyamız hakkında hangi arkadaşımız hayırlı ise ona nasip etsin. Kazanan Malatya olsun.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber