Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 12 Mayıs 2023 - 17:49 Yorum: 0

Malatya'nın şebeke suyu temizlik ve hijyen çalışmaları tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi  MASKİ'nin yaptığı açıklama'da deprem zamanı etkilenen kentte şebeke suyunun değerlendirmesi, İkinci bir açıklama ile tekrar bilgi verileceği açıklandı.

Malatya'nın şebeke suyu temizlik ve hijyen çalışmaları tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi  MASKİ'nin yaptığı açıklama'da deprem zamanı etkilenen kentte şebeke suyu, Sağlık İl Müdürlüğü tarafından içilebilir raporu verildikten sonra ikinci bir açıklama ile duyurulacak.

Depremin en büyük hasarı verdiği Malatya'da şebeke suyu ile ilgili yapılan çalışmalar MASKİ tarafından tamamlandı.

MASKİ'nin yapmış olduğu açıklamaya göre "Bilindiği üzere 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin sonrasında şehrimizin su ihtiyacını karşılayan doğal kaynak suyumuzda bulanıklık oluşmuştu. Kaynak suyumuz 6 Şubat depremi öncesi NTU (Suyun bulanıklık değeri) değerlerine dönmüş olup, Sağlık İl Müdürlüğü tarafından içilebilir raporu verildikten sonra ikinci bir açıklama ile kamuoyuna bilgi verilecektir.
MASKİ Genel Müdürlüğümüze ait içme suyu depolarımızın temizlik ve hijyen çalışmaları tamamlanmıştır. Hemşehrilerimizin bireysel su depoları temizleme çalışmalarını yapmaları önem arz etmektedir. " ifadelerine yer verildi.

345666695-624687286233493-1107805317922361195-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber