Sahil Park
Yeşilyurt Belediyesi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:36 Kayseri’de ekmeğe zam: 11 TL oldu21:35 Milletvekili Biçer’den Kütahya Belediyesi’ne eleştiri: "Ne yazık ki işler a...21:29 İstanbulspor’da Mustafa Alper Avcı dönemi21:26 Beyaz Saray: "Başkan Trump, Elon Musk’ın özrünü takdirle karşıladı"21:25 Yüksekova’da sürünün üzerine yıldırım düştü: 8 koyun telef oldu, çoban yara...21:18 Kasten öldürme suçundan 9 yıldır aranan şahıs yakalandı21:09 Ek atama bekleyen öğretmen adayları, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Yalçın’ı...21:07 Bakan Kurum, Malatya’da tamamlanan konutları paylaştı20:49 Başkan Zeyrek’in ölümüne ilişkin 2 şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıld...20:48 Yozgat’ta trafik kazası: 3 kişi yaralandı20:39 Başkan Ömer Günel’den turistik çarşı esnafı ile bir araya geldi20:17 Netanyahu’nun Trump’tan Suriye ile İsrail arasında arabuluculuk yapmasını i...20:13 Adalet Bakanı Tunç: "Yargının fiziki kapasitesi küçümsenmeyecek derecede ar...20:12 Siirt’te 5. kattan düşen 1.5 yaşındaki çocuğun sağlık durumu iyi20:00 Diyarbakır’da akrabalar arasında silahlı kavga: Baba öldü, oğlu yaralandı19:59 950 bin TL’lik vurgun yapan sahte polis yakalandı19:58 Kum yüklü tır devrildi: Sürücü yara almadan kurtuldu19:57 Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı ile görüştü19:55 Şanlıurfa’da orman yangını: Alevlerin petrol istasyonuna sıçramaması için s...19:52 Ticari taksi dere yatağına uçtu: 1 yaralı
Malatya Büyükşehir Belediyesi
Güncel 28 Mayıs 2025 - 18:50 Yorum: 0

Malatya’yı sağanak vurdu: Araçlar yollarda mahsur kaldı

Malatya’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak adeta göle dönerken, bazı altgeçitler suyla doldu ve ulaşıma kapatıldı.Malatya’da, saat 15.00 sıralarında e...

Malatya’yı sağanak vurdu: Araçlar yollarda mahsur kaldı

Malatya’da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağış, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak adeta göle dönerken, bazı altgeçitler suyla doldu ve ulaşıma kapatıldı.
Malatya’da, saat 15.00 sıralarında etkisini artıran sağanak, kısa sürede su baskınlarına yol açtı. Özellikle çevre yolu üzerinde bulunan alt geçitlerde su birikintileri oluştu. Bazı araçlar tamamen suya gömülürken, trafik akışı durma noktasına geldi. Kent genelinde çok sayıda ev ve iş yerini de su bastı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ile İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, su baskını yaşanan bölgelerde tahliye çalışmalarına başladı. Trafik ekipleri ise yollarda kalan araçları kurtarmak için yoğun çaba harcadı.
Yağışların aralıklarla devam edeceğini belirten yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, ekiplerin sahadaki tahliye ve temizlik çalışmaları ise sürüyor.

Malatya’yı sağanak vurdu: Araçlar yollarda mahsur kaldıMalatya’yı sağanak vurdu: Araçlar yollarda mahsur kaldı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber