Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:01 Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir...01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...
Yerel 29 Nisan 2021 - 14:28 Yorum: 0

Mamak Belediyesi atölyelerinden modern tasarımlar

Mamak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyeleri ve üretim tesisleri adeta mobilya fabrikası gibi çalışıyor.

Mamak Belediyesi atölyelerinden modern tasarımlar

Mamak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyeleri ve üretim tesisleri adeta mobilya fabrikası gibi çalışıyor.

Mamak Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü atölyelerinde kent mobilyaları, kütüphaneler, büro mobilyaları, dolaplar, raflar, kamelya üretimi, kuş yuvaları, sokak hayvanları besleme odakları üretilirken, yüzde 70'lere varan oranda da tasarruf sağlanıyor. Atölyede imal edilen ürünler, ilçenin farklı bölgelerindeki parkları süslüyor. Kauçuk zemin parkesinden oturma banklarına, çocuk oyun gruplarından spor aletlerine kadar park ve yeşil alanlarda kullanılan malzemelerin üretildiği atölyeler adeta bir fabrika gibi çalışıyor. Adeta bir sanayi tesisi gibi çalışan atölyelerde bir yılda 2 bin metrekare kauçuk zemin üretimi yapıldı. Çocuk oyun ve spor alanlarında kullanılan kauçuk zemin sayesinde parklar çocuklar için daha güvenli hale getirildi. Park ve yeşil alanlarda bin adet yeni oturma bankı yerini alırken, içinde birçok farklı spor aleti bulunduran 50 spor gurubu, 40 takım oyun grubu oluşturuldu.

Atölyede ilçedeki çeşitli sebeplerle hasar gören ya da kullanılamaz hale gelen çocuk oyun grupları, banklar, parklarda bulunan aletlerdeki eksiklikler Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün saha ekipleri tarafından tespit ediliyor. Ekipler tarafından yapılan tespitlerin yanı sıra vatandaşlardan gelen bildirimler de dikkate alınarak tamir programı oluşturuluyor. Belirlenen program doğrultusunda da atölye ekipleri anında müdahalelerle işlemi tamamlıyor.

Belediye mobilya ve dekorları da üretiliyor

Mamak Belediyesi tarafından hizmete açılan aile merkezleri, spor tesisleri, hizmet binası, sosyal tesislerde bulunan büro mobilyaları, kütüphane dolapları, kapıları, sergi kaideleri, tiyatro dekorları da yine Mamak Belediyesi atölyelerinde yapılıyor. Mamak Belediyesine bağlı müdürlüklerin büro mobilyalarını da üreten atölyeler tüm bunların tadilatlarını da gerçekleştiriyor.

Parklara ve diğer kamu alanlarına yönelik üretimle önemli oranda tasarruf sağlarken, hizmetin en iyisini verdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Tüm atölyelerimiz, tesislerimiz, Mamak'ımız için üretim yapıyor. Üretimin yanı sıra, bakım onarım çalışmalarımız da kendi personelimizce kendi tesislerimizde yapılıyor" dedi.

Mamak Belediyesi atölyelerinden modern tasarımlar

Mamak Belediyesi atölyelerinden modern tasarımlar

Mamak Belediyesi atölyelerinden modern tasarımlar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber